Locatie op kaart niet juist?

A Shop for Gentlemans - webshop met producten op het gebied van haarverzorging, baardverzorging en scheerartikelen.

Ontstaan vanuit passie voor het vak en om de man een product te bieden die bijzonder is en waar een verhaal bij zit. Gaaf vormgegeven producten, van hoge kwaliteit, gemaakt van natuurlijke ingrediƫnten en alleen voor de man. Dit zijn de speerpunten die toegepast zijn bij de selectie van merken en producten voor TheAlphaMen.nl.

Geboren en getogen in een telg van huidspecialisten en kappers werd de verzorging van huid en haar al met de paplepel in gegoten. Een wereld gedomineerd en bedoeld voor vrouwen, was de keuze niet logisch voor een man om hier zijn boterham in te gaan verdienen. Keuze zijn niet altijd logisch, dus vanaf jongs af aan werkzaam geweest in de huidverzorgingsbranche.

Na een aantal jaren in hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben ontstond het idee om iets meer op de man te gaan richten. Mannen begonnen zichzelf steeds beter te verzorgen en producten te gaan gebruiken die eigenlijk voor de vrouw bedoeld waren. Zelfs de afname van dagverzorging in het altijd stugge en tevens hometown Groningen steeg aanzienlijk. De ervaring met webwinkels was er, dus de keuze om te beginnen met een shop voor mannen was vrij snel gemaakt.

Pomade Haarverzorging Baardverzorging Scheren

The Alpha Men

Haarverzorging
bedrijfslogo

Adres

Oosterkade 29
9503 HP STADSKANAAL

Contact

Tel. 085 060 7010
Website https://www.thealphamen.nl/

Gegevens aanpassen