Locatie op kaart niet juist?

Hairworkxx Quick-in Hair
Maak nu kennis met De Quick-In Hair: het allernieuwste systeem op het gebied van haarverlenging én -verdikking! Welke vrouw droomt er nu niet van, een vollere én langere haarbos binnen 1 minuut!? Lees meer over Quick in hair.

balayage, balayage haar, haar verven, haar kleuren
Haar verven
Haarvisie uit Rijswijk, vlakbij Den Haag staat voor passie, vakmanschap en topkwaliteit. Laat het alledaagse leven even achter je, neem wat tijd voor jezelf en dompel je onder in luxe. Droom weg tijdens een wasmassage en laat je inspireren door de creativiteit van onze top haarstylisten en kleurspecialisten. Wij verwelkomen je graag in onze salon! Lees alles over het verven van haar met Olaplex.

kapper Den Haag, Kapper Rijswijk, olapex herstelbehandeling
Olaplex behandeling
Haarvisie, de beste kapper in de regio Den Haag introduceert met trots Olaplex, als nieuwe behandeling voor stralend gekleurd haar. Het product vormt de garantie op prachtig haar, zonder dat de gebruikelijke beschadigingen tijdens het kleuren optreden. Kleurspecialisten zijn razend enthousiast over deze nieuwe methode, die in meer dan 60,000 salons in Amerika wordt toegepast. Lees verder over de Olaplex behandeling.

beste balayage kapper
Balayage
Waar een jaar geleden ‘ombre haar’ nog helemaal hip was, is op dit moment Balayage de meeste gevraagde haarverf trend. Maar wat is Balayage dan eigenlijk?

Kort samengevat zijn het subtiel ingezette highlights die een sunkissed look aan je haar geven. Balayage is afgeleid van het Franse woord voor veeg. De Balayage wordt dan ook als een soort veeg ingezet in je haar in de vorm van een V. Lees verder om meer te weten te komen over Balayage.

balayage, balayage verven, grijs haar verven, hairextensions laten zetten
Hairextensions
Kapsalon Haarvisie uit Rijswijk, vlakbij Den Haag is verkozen tot beste hairextensions salon van Nederland! Droom je van prachtig lang en vol haar, waarmee je de meest bijzondere kapsels creëert? Haal dan nu je hart op met de hairextensions van Haarvisie. Verras jezelf en je omgeving met fantastische coupes en experimenteer naar hartenlust met stijlen, kleuren en lengtes. Lees meer over Hairextensions laten zetten.

beste hairextensions, beste balayage kapper
Keratine behandeling
De keratine behandeling van Haarvisie verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en minder pluizig kapsel. Miljoenen vrouwen wereldwijd ondergingen de keratine behandeling en de resultaten zijn ronduit spectaculair. Ervaar het zelf bij Haarvisie in Rijswijk. Ben jij klaar voor een Keratine behandeling in je haar?

beste kapper Den Haag, beste kapper van Nederland, Kapper Voorburg, haar verven, haar kleuren
Arrangementen
Wij bieden verschillende arrangementen aan voor speciale gelegenheden. Zo kunt u gebruik maken van ons bruidsarrangement. We kunnen veel diverse bruidskapsels aanbieden, zodat u er prachtig uitziet op de grote dag. Of bent u misschien wel geïnteresseerd in een metamorfose! Wij verzorgen graag een speciale dag voor u. Kom meer te weten over haar en visagie bruiloft.

haar knippen heren, herenkapper Den Haag
Heren
Kapsalon Haarvisie is geen standaard kapsalon. Wij zijn ook gespecialiseerd in het knippen van mannen en het stylen van hun baard. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor jou. Heb je een vraag over een bepaalde behandeling of ben je toe aan een ander kapsel? Wij geven je graag persoonlijk advies. Wij zijn pas 100% tevreden wanneer jij dat ook bent. Heren lees verder over een nieuw kapsel en het stylen van een baard.

kapper Den Haag, Kapper Rijswijk, Hairextensions, Hairextensions laten, Balayage, Keratine behandeling

Haarvisie

Kapsalon
bedrijfslogo

Adres

H.Ravesteijnplein 1
2282 GS RIJSWIJK

Contact

Tel. 0703368328
E-mail salon@haarvisie.nl
Website https://haarvisie.nl

Gegevens aanpassen