Locatie op kaart niet juist?

Lasido, een onderdeel van Textiel investments groep Holland, is dé textiel groothandel wat zich gespecialiseerd heeft in ondermode voor hem en haar, nachtmode, badmode, pyjama’s en altijd aanbod van vele diverse partijhandel. Ons gevarieerde collectie is met grote zorg samengesteld en wordt geregeld aangevuld met nieuwe modellen. Momenteel telt ons assortiment meer dan 160 verschillende modellen.

10 jaar ervaring
Het team achter het succesvolle merk Lasido heeft al ruim meer dan 10 jaar ervaring in diverse takken van textiel en kent de ins en outs van het vak. Met inmiddels een eigen fabriek te Turkije en meerdere afzetpunten in Europa (waaronder Nederland) zijn al onze producten direct uit voorraad leverbaar tegen zeer scherpe groothandels prijzen, waar wij immers garant voor staan. Vanwege onze hoge kwaliteitseisen van begin tot eind van de producten en productie, is een hoogwaardig eindproduct een feit.

Voor grootverkopers en bulkafnemers hebben wij de “Private label” afdeling. Hierdoor is het mogelijk om uw eigen merknaam in/op verschillende producten te laten produceren. Dit kunnen bestaande producten zijn uit ons assortiment of een geheel eigen ontwerp. Wilt u meer informatie hierover? Klik dan hier.

Om onze trouwe en nieuwe klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij een geheel nieuw concept webshop op de markt gebracht. Zo kunnen de klanten die geen tijd hebben om langs ons magazijn te Wormerveer komen, gemakkelijk en snel de bestelling(en) online plaatsen. Men geniet hierbij van dezelfde lage prijzen en bent u direct op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen. Lasidotextiel.nl is o.a bedoeld voor winkeliers, groothandels, wederverkopers, ambulante handel, professionals, supermarkten en detaillisten. De meeste prijzen in ons webshop zijn enkel zichtbaar na registratie, welke eerst goedgekeurd moet worden door ons administratie. Dit is bedoeld om u en klanten te beschermen van gevoelige informatie.

groothandel, textiel groothandel, lasido, Lasido textiel

Lasido Textiel

Mode
bedrijfslogo

Adres

Samsonweg 66
1521 RM WORMERVEER

Contact

Tel. 075 7850521
E-mail info@lasidotextiel.nl
Website https://lasidotextiel.nl/index.php?route=common/home

Gegevens aanpassen