Locatie op kaart niet juist?

Duurzaam, trendy en praktisch is deze gepatenteerde aluminium hot tub met de warme sfeer van hout. Uniek is de opening van de kachel aan de buitenkant voor extra sfeer. Heel bewust hebben we dichte banken in de hot tub omdat dit 400 ltr. water bespaart.

Het bad is geheel geïsoleerd om zijn warmte goed vast te houden. Stijlvol wordt de schoorsteen afgeschermd en is er rondom de schoorsteen een tafeltje gecreëerd voor een gezellig hapje en drankje. Het binnenbad wordt door een specialist gecoat en maakt het Lounge Bath snel en hygiënisch schoon te houden en te maken is.

Van oorsprong zijn wij al ruim 25 jaar een aluminium jachtbouw bedrijf (van Vossen Jachtbouw) De ervaring van aluminium is dus ruim aanwezig, privé zijn wij jaren geleden op zoek geweest naar een hottub, omdat wij niet konden vinden wat wij zochten hebben we zelf een hottub van aluminium ontworpen en gebouwd, met de sfeer van hout rondom maar in een modern en praktisch jasje en een stijlvol, robuust Design. Omdat zichtbaar vuur een extra warme sfeer geeft wilde wij een hot tub creëren met de opening van de kachel aan de voorzijde zodat je het vuur kunt zien branden.

Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op. Wij streven er naar om binnen één werkdag te reageren.

Loungebath, Hot tub

Lounge Bath

Wellness

Adres

Koematen 6
8331 TK STEENWIJK

Contact

Tel. 06 20 8448 59
E-mail [email protected]
Website https://www.loungebath.nl/

Gegevens aanpassen