Locatie bijwerken?
Hotel Loodsmans Welvaren is een gastvrij driesterren Hotel op Texel, in het hartje van Den Hoorn. Vlakbij strand, bos en dorpjes met voldoende bezienswaardigheden!

Hotel B&B Loodsmans Welvaren Texel is een voormalige herberg van meer dan tweehonderd jaar oud. Het ligt in het pittoreske dorpje Den Hoorn aan de zuidelijke kant van Texel, vlak naast de mooie oudste kerk van Texel uit 1604. Hier vandaan vertrokken de 17e eeuwse V.O.C.-schepen. De bossen, duinen en het strand zijn dichtbij, waarmee het hotel uitermate geschikt is voor een kennismaking met Texel. U kunt hier terecht voor ontspanning en een comfortabel verblijf. Met het openbaar vervoer is Hotel B&B Texel Loodsmans welvaren eenvoudig te bereiken. De veerhaven ligt op slechts 10 minuten rijden van het hotel. Duinen en strand zijn binnen enkele minuten te bereiken voor een mooie fietstocht of een heerlijke strandwandeling.

Bij vragen staan wij altijd voor u klaar. U kunt ons per email of telefoon bereiken, of stuur een bericht via het onderstaande contactformulier.

Hotel

Loodsmans Welvaren

Vakantie

Adres

Hoge Achterom 5
1797 AZ DEN HOORN TEXEL

Contact

Tel. +31 (0) 222 - 319 228
Website https://www.loodsmans-texel.nl/

Gegevens aanpassen