Schoonmaakbedrijf Acacia

Locatie op kaart niet juist?

Wij zijn een kleine en effectieve schoonmaakorganisatie die zijn klanten centraal stelt. Wij kunnen alle schoonmaakdiensten leveren aan onze klanten.

Wij zijn een dynamisch en klantgericht schoonmaakbedrijf in Amsterdam die zijn interne en externe klanten centraal stelt. Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze zakelijke- en particuliere klanten. Dus ook in huis bij particulieren en pgb-houders maken wij professioneel schoon. Opdrachten kunnen wij binnen 24 uur, 7 dagen per week realiseren.

Voor onze kantoren, bedrijven en scholen, zij wij een betrouwbare facilitaire partner. Daarom verzorgt schoonmaakbedrijf Acacia al geruime tijd voor hun het volledige schoonmaak beheer in Amsterdam. Het dagelijks kantoren schoonmaken, scholen schoonmaken, behoort dus tot onze schoonmaakspecialisaties. Maar ook Bouw- en opleveringsschoonmaak, bouwopruimers, VvE's, Glasbewassing, en het schoonhouden van computers en beeldschermen, horeca schoonmaak, zijn zo enkele algemene- en gespecialiseerde schoonmaakdiensten die wij voor onze zakelijke klanten verzorgen. Of dat nu dagelijks en / of periodiek is, wij doen dat naar behoefte van al onze klanten als schoonmaakbedrijf in Amsterdam.

Schoonmaakbedrijf, Schoonmaakbedrijven, Schoonmaakbedrijf Amsterdam, Schoonmaakbedrijven Amsterdam,

Schoonmaakbedrijf Acacia

Schoonmaak
bedrijfslogo

Adres

Johan van Hasseltweg 96
1022 WX AMSTERDAM

Contact

Tel. 020 789 2943
E-mail [email protected]
Website https://www.schoonmaakbedrijfacacia.nl/

Gegevens aanpassen