Locatie bijwerken?
Al sinds 2003 bieden wij hangmatten en hangstoelen aan tegen scherpe prijzen. Betrouwbaarheid, een goede service en hoogwaardige kwaliteit staan bij ons voorop.

Een hangmat of hangstoel is een geweldig product om te geven of te krijgen. Het is een product waar je van kunt genieten, in de tuin, op het balkon of zelfs in huis. Een hangmat siert je tuin of woning, geeft direct een zomerse sfeer en je kunt er heerlijk in ontspannen.

DeHangmat.nl maakt het u mogelijk om een hangmat gemakkelijk, voordelig en snel online te bestellen. Ruilen en retourneren is bij ons geen probleem en is zelfs gratis. Wij doen er alles aan om de aankoop van je hangmat zo aangenaam en eenvoudig mogelijk te maken.

Ons team bestaat uit een leuke groep van enthousiaste medewerkers. Samen proberen we uw aankoopbeleving zo persoonlijk en aangenaam mogelijk te maken.

Hangmatten is onze passie. Hangmatten zijn een leuk en zonnig product en het is dus plezierig om hiermee te mogen werken. Na vele jaren weten wij er veel vanaf, we werken namelijk al sinds 2003 met hangmatten. De hangmatten die wij verkopen zijn van top kwaliteit. Belangrijk om u tevreden te laten zijn met uw bestelling.

Indien u vragen heeft bel ons dan. Wij zijn er voor om u te helpen en u persoonlijk te woord te staan.
We zijn op bereikbaar op 0161 788 100.

hangmat, hangmatten

Dehangmat

Webshop

Adres

Celsiusstraat 8
7701 BW DEDEMSVAART

Contact

Tel. 0161 788 100
E-mail [email protected]
Website https://www.dehangmat.nl/

Gegevens aanpassen