Van der Kooi Tandheelkunde

Locatie op kaart niet juist?

Tandheelkunde Praktijk van der Kooi is uw specialist in Friesland voor behandelingen horend bij preventie, mondhygiëne, kindertandheelkunde, protheses et cetera. Door onze 25 jaar ervaring kunnen onze medewerkers u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs aanbieden.

Tandheelkunde Praktijk van der Kooi is een begrip in Friesland. Al vele jaren is de praktijk gevestigd in Dokkum. Opgestart door Klaas Sporrel en in 2006 voortgezet door Andries van der Kooi. Onder zijn leiding is er in 2013 een tweede vestiging geopend in Leeuwarden. Bij Tandheelkunde Praktijk van der Kooi kunt u terecht voor alle behandelingen op het gebied van protheses, frames, partiële protheses (plaatje), gebitsbeschermers en knarsplaten. De meeste behandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed.

Wij kunnen u op verschillende gebieden helpen, door het contactformulier op onze website in te vullen kunt u contact met ons op nemen voor vragen en problemen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

tandheelkunde, tandarts

Van der Kooi Tandheelkunde

Tandarts

Adres

Op de Keppels 26
9101 DH DOKKUM

Contact

Tel. (0519) 29 75 85
E-mail [email protected]
Website https://www.tandheelkundevanderkooi.nl/

Gegevens aanpassen