Locatie op kaart niet juist?

Persona Grata bemiddelt flamboyante dagvoorzitters, levendige presentatoren en prominente sprekers zowel landelijk als uit de regio.

Uw dagvoorzitter, spreker of presentator boeken.
Persona Grata bemiddelt flamboyante dagvoorzitters, levendige presentatoren en prominente sprekers zowel landelijk als uit de regio.

Een dagvoorzitter boeken op uw congres, conferentie, debat, seminar, symposium of presentatie? Elke grotere meeting heeft tot doel een thema bij uw deelnemers tot leven te brengen. Persona Grata bemiddelt prominente en goede dagvoorzitters. Naast bekende Nederlanders vindt u ook goede en betaalbare dagvoorzitters uit de regio.

Spreker boeken op uw congres dat kan. Maar wie? Elk denkbaar thema kent nationaal of internationaal zijn specialist, kenner, onderzoeker, schrijver, ervaringsdeskundige, goeroe en zijn voors en tegens. Misschien moeten we op voorhand vaststellen dat het ondenkbaar is hier alle beschikbare sprekers voor u op een rij te zetten.

Presentator, Omroeper, Nieuwslezer, Anchorman, Wrapper of Gastheer. Allemaal omschrijvingen van personen die er een vak van hebben gemaakt om de kijker of luisteraar te prikkelen om ze vervolgens mee te nemen naar een onderwerp of prestatie. De manier waarop dit gebeurt, zou voor u uitgangspunt moeten zijn op basis waarvan u uw keuze baseert.

Meer weten? Neem snel een kijkje op onze site!

Sprekers

Persona Grata

Evenement
bedrijfslogo

Adres

Klaas Schipperlaan 37
9731 KC GRONINGEN

Contact

Tel. 050- 5490913
E-mail [email protected]
Website https://www.dagvoorzitterspreker.nl/

Gegevens aanpassen