Locatie op kaart niet juist?

Raatwerk adviseert over veilig en gezond werken en biedt klantgerichte, duurzame oplossingen op het gebied van arbo en preventie. Raatwerk is eigenaar en ontwikkelaar van het AMS (ArboManagementSysteem) en richt zich op (kern)deskundige begeleiding van het uitvoeren van de RI&E’s, het implementeren van het AMS en de opleiding van preventiemedewerkers om met het AMS te werken.

Een belangrijk onderdeel van goed werkgeverschap is het oog hebben voor de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van medewerkers. Als startpunt voor de zorg voor arbeidsomstandigheden is de RI&E een belangrijk onderdeel. Om arbo en preventie goed te borgen, structuur aan te brengen en om dynamiek te creëren, ontwikkelde Raatwerk vanuit haar visie en ervaring het ArboManagementSysteem (AMS). Met dit digitale RI&E-instrument met pro-actief volgsysteem ontstaat grip op de activiteiten die op het gebied van veilig en gezond werken worden uitgevoerd.

Het ArboManagementSysteem (AMS) is de door Raatwerk ontwikkelde digitale RI&E. Met het AMS kunt u de RI&E zelf uitvoeren, het AMS zorgt voor borging en vormt een platform voor alle arbo- en preventiezaken.

Het AMS beschikt over goede vragenlijsten die aansluiten op branche-RI&E's en op de Arbocatalogus van veel branches. Het AMS wordt geleverd met onder meer een ongevallen- en incidentenmodule, een managementinformatie-module en de Raatwerk AMS App.

Raatwerk biedt arbodiensten, verzuimbureaus en branchorganisaties de mogelijkheid om met het AMS onder eigen label RI&E’s uit te voeren en te beheren.

Raatwerk levert het AMS en implementeert de applicatie bij haar klanten. De samenwerking met onze klanten resulteert in uitwisseling van visie en ervaring en leidt tot voortdurende vernieuwing van onze producten.

Dat is de kracht én uitdaging van de adviseurs van Raatwerk: voor iedere klant passende en persoonlijke dienstverlening bieden.

Meer weten? Neem snel een kijkje op onze website!

ams, ams android, ams app, ams melden, ams module, ams systeem, arbo management systeem, arbomanagementsysteem, bhv ongevallenregistratie, Digitaal ongevallen formulier, Digitaal ongevallen registratie, Digitaal ongevallenregistratie, Digitale ongevallen formulier, Digitale ongevallen registratie, Digitale ongevallenregistratie, digitale ri&e, dynamische ri&e, formulier ongevallenregistratie, incidentenformulier zorg, incidentenregistratieformulier, Ongevallen formulier, ongevallen registratie, ongevallenregister, Ongevallenregistratie, ongevallenregistratieformulier bedrijf, ri&e engels, ri&e instrument, rie app, rie instrument, rie tool, risico app, toetsen ri&e

Raatwerk

Veiligheid

Adres

Wikelerdijk 12
8561 BE BALK

Contact

Tel. 0514 - 601 817
Website https://www.raatwerk.nl/

Gegevens aanpassen