Locatie op kaart niet juist?

FysioCompany staat al 15 jaar voor kwaliteit, transparantie en zet de patient altijd op nummer 1. Met onze 29 aangesloten praktijken kunnen wij u als patient altijd de beste zorg bieden en hebben wij alle specialisaties in eigen huis. Met een centrale administratie kunnen we u als patient altijd een luisterend oor bieden en daarnaast kunnen we u optimaal informeren omtrent uw verzekeringssituatie.

Leven is bewegen. U wil zo snel mogelijk weer soepel in beweging zijn om te doen wat u belangrijk vindt in uw leven. Bij FysioCompany Rijken begrijpen ze dit al jaren en helpen 4 deskundige fysiotherapeuten en manueel therapeuten u op een prettige manier zo snel mogelijk weer ‘op de been’. Samen met u komen wij tot een behandeling die het best past binnen uw hulpvraag en behandeldoel. U staat als patiënt centraal en dat merkt u aan alles.

Wanneer u in het weekend geblesseerd raakt of toch een afspraak wil maken met een van onze fysiotherapeuten, dan bieden wij hiervoor sinds kort een What's app spoeddienst aan. Met deze dienst willen we ervoor zorgen dat u na het weekend zo snel mogelijk terecht kunt. Deze dienst is uitsluitend bedoeld voor het maken van een afspraak en het nummer kan alleen ingezet worden voor WhatsApp contact. Telefonisch contact opnemen met dit nummer is niet mogelijk. Daarnaast werkt deze what's app dienst alleen tussen 08.00u en 17.00u in het weekend via What's app nummer 06 829 429 60.

Voor vragen rondom verzekering en vergoedingen vragen wij u telefonisch contact op te nemen tijdens onze openingstijden. We staan voor u klaar!

Fysio den bosch, fysiotherapeut den bosch

Fysiocompany Rijken

Fysiotherapie

Adres

Buys Ballotweg, 30
5223 GH 'S-HERTOGENBOSCH

Contact

Tel. 0736232222
E-mail [email protected]
Website https://www.fysiocompany.nl/vestigingen/fysiocompany-rijken-s-hertogenbosch/

Gegevens aanpassen