De Cursusmakelaar

Locatie op kaart niet juist?

De Cursusmakelaar heeft als uitgangspunt om de aanschaf van een cursusboek of de reservering van een examen in minimale stappen, via één loket te bewerkstelligen.

De cursusmakelaar heeft als missie om binnen minimale stappen het online bestellen van cursusboeken, trainingen en examens te realiseren door heel Nederland.

De Cursusmakelaar biedt een scala van cursusboeken aan binnen ”Arbo en Veiligheid”. Degene die een cursusboek wil aanschaffen is potentieel geinteresseerd in een cursus of een examen. Desgewenst bieden wij een uitgelezen aanbod van cursussen en examens, in diverse talen, binnen dit vakgebied.

Het aanbod wordt op landelijke basis aangeboden. Binnen enkele muisklikken heeft de potentiële cursist het gewenste aanbod op het scherm en kan dan direct een gerichte keuze maken.

Opzoek naar het juiste studieboek?
Dan bent u hier aan het goede adres. Wij hebben een ruim aanbod voor uw klaar liggen en snappen dat het zoeken naar het juiste boek lastig kan zijn. Om u daarin een handje te helpen kunt u heel eenvoudig via onderstaand zoekfiltersysteem het studieboek vinden die u nodig heeft. Zie ons brede keuze aanbod zoals voor werk en veiligheid, de transport sector, logistiek & transport, bouw en industrie, communicatie als ook voor VCA en heel veel méér ….

Neem snel een kijkje op onze website!

werk, arbeid, bemiddeling, begeleiding, cursus, training, intermediair, tussenpersoon.

De Cursusmakelaar

Training

Adres

Wijk aan zeeerweg, 176
1972 NW IJMUIDEN

Contact

Tel. +31654724962
E-mail [email protected]
Website www.cursusmakelaar.nl

Gegevens aanpassen