Locatie op kaart niet juist?

Even lekker eruit naar zee in Nederland? Huur dan een vakantiehuis of bungalow via LekkerNaarZee.nl. Wij verhuren gezellige vakantiehuizen vlakbij zee en strand, aan de Noord-Hollandse kust.
Zoek en boek nu een vakantiehuis in Callantsoog (Op `t Landtweg, de Seinpost), Groote Keeten (Sandepark), Sint Maartenszee (Duinland) of Oudesluis (Zijper Eilant). Lastminute boekingen zijn ook mogelijk. Kijk direct op onze site voor uw vakantie aan de kust

Callantsoog is gelegen aan de kust, in de Kop van Noord-Holland. De badplaats ligt vlak achter de duinenrij, waardoor het strand vanuit het dorp makkelijk te bereiken is. Al onze vakantiehuizen in Callantsoog liggen binnen een paar honderd meter afstand van het strand.

Callantsoog is een gezellige badplaats met een centraal dorpsplein met leuke winkels, cafés, restaurants, terrasjes en een visspeciaalzaak, die het gehele jaar door geopend zijn. In het hoogseizoen zijn de winkels alle dagen open. De supermarkt is het gehele jaar door, 7 dagen per week, van 08.00 tot 22.00 uur geopend. Op het strand zijn gemoedelijke strandpaviljoens, waar in het seizoen lekker gegeten kan worden.

Ideaal dus voor een heerlijke vakantie! Heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact op via het contactformulier op de site.

vakantiewoningen, vakantiehuizen, weekendje weg

Lekker naar Zee

Vakantie

Adres

Dorpsplein 3b
1759 GM CALLANTSOOG

Contact

Tel. 0622218241
E-mail lekkernaarzee1@gmail.com
Website https://www.lekkernaarzee.nl/

Gegevens aanpassen