Kolsteren Bedrijfshuisvesting

Locatie op kaart niet juist?

Wij zijn jouw betrouwbare bedrijfsmakelaar voor de zakelijke verhuur, verkoop, aankoop, aanhuur en taxatie van bedrijfshuisvesting, commercieel vastgoed, bedrijfspanden en kantoorruimten.
Het werkgebied van Kolsteren Bedrijfshuisvesting is voornamelijk Zuidoost-Brabant en noord Limburg.

Kolsteren Bedrijfshuisvesting is in 2012 opgericht door Corné Kolsteren (1968). Naast Corné bestaat Kolsteren Bedrijfshuisvesting uit assistent-makelaar Peter Gorree (1968) en kandidaat-makelaar en secretaresse Mariëlle Swinkels. Wij kiezen er bewust voor om ‘klein’ te blijven. Hierdoor garanderen wij oprechte betrokkenheid. Wij zijn in staat om snel te schakelen om jou op elk gewenst moment van advies te voorzien.


Kolsteren Bedrijfshuisvesting is uitsluitend actief op de zakelijke vastgoedmarkt. De focus van onze dienstverlening richt zich op de regio’s Zuidoost-Brabant en Limburg. Als bedrijfsmakelaar bemiddelen wij voor jou in vraag en aanbod.

Kolsteren Bedrijfshuisvesting
Stationsstraat 8a
6026 CV Maarheeze
Nederland
[email protected]
0495 - 588 111

Bedrijfspand huren, Kantoorruimte huren, Winkelruimte huren, Bedrijfsruimte kopen, Kantoorruimte kopen, Winkelruimte kopen, Bedrijfsruimte verhuren, Kantoorruimte verhuren, Winkelruimte verhuren, Bedrijfspand verkopen, Kantoorruimte verkopen, Winkelpand verkopen, Winkelpand verkopen

Kolsteren Bedrijfshuisvesting

Makelaar
bedrijfslogo

Adres

Stationsstraat 8a
6026 CV MAARHEEZE

Contact

Tel. 0495588111
E-mail [email protected]
Website https://www.kolsterenbedrijfshuisvesting.nl/

Gegevens aanpassen