Van der Aa Financieel Adviseurs

Locatie bijwerken?
Wij geven advies over wensen die u heeft en de financiën die daarvoor nodig zijn, zoals voor een huis, studie of pensioen. Maar ook over de (financiële) gevolgen van schade, arbeidsongeschiktheid of een overlijden. Wij bekijken hierbij uw financiële situatie voor nu en in de toekomst. Wij regelen die zaken voor u. Dat kan zijn in de vorm van verzekeringen, hypotheken of andere financiële producten. En u weet dat het goed zit!


Ons team staat klaar wanneer het nodig is. We zijn zakelijk en professioneel, én tegelijkertijd zeer betrokken. Bij Van der Aa staat de deur altijd open en wij nemen de tijd voor u. U voelt zich nog echt welkom en dat is wel zo prettig.

Wij geloven dat een goede adviseur zorgt voor financiële rust en vrijheid. Wij willen dat iedereen zo goed mogelijk wordt geadviseerd. Ook willen wij relevant zijn voor onze klanten. Daarom zijn wij actief in onze persoonlijk benadering. De klant staat bij ons centraal. Wij regelen uw financiële zaken en nemen zorgen weg. Zodat u met een gerust hart door kunt en zich kunt bezighouden met de dingen die u leuk vindt en waar u goed in bent.

Heeft u vragen over de dienstverlening Van der Aa? Of over uw hypotheek, verzekeringen of financiële situatie in het algemeen? Neem via onze website contact met ons op. Of maak gebruik van onze app om schades te melden, wijzigingen door te geven of contact met ons te zoeken. U kunt onze financieel adviseurs natuurlijk ook altijd bellen. Of kom even langs op ons kantoor in Oss.

Financieel adviseurs

Van der Aa Financieel Adviseurs

Financien

Adres

Lauwersmeer 9d
5347 JR OSS

Contact

Tel. 0412647855
Website www.vanderaa-adviseurs.nl

Gegevens aanpassen