PS: masters @ work

Locatie op kaart niet juist?

Al meer dan 25 jaar zijn wij een werving- en selectiebureau voor functies op MBO-, HBO- en WO-niveau in diverse vakgebieden. Dat doen wij voor het midden- en kleinbedrijf in regio Eindhoven. Wij zijn een carrièrecoach voor kandidaten om hen te begeleiden bij hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging én een sparringpartner voor onze opdrachtgevers op het gebied van arbeidsbemiddeling. Wij werken in een hecht team van kundige consultants mét liefde voor het vak.

PS: masters @ work is een werving- en selectiebureau voor functies op MBO-, HBO- en academisch niveau binnen het midden- en kleinbedrijf in de regio Eindhoven. Dat doen we al meer dan 25 jaar met succes binnen de vakgebieden sales, marketing, communicatie, inkoop, logistiek, financieel, human resources, staf en supportmanagement.

Onze consultants zijn oprecht, energiek en gedreven. Wij zijn een persoonlijke carrièrecoach voor kandidaten bij hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Voor onze opdrachtgevers zijn we een ervaren sparringpartner voor alle vraagstukken op het gebied van arbeidsbemiddeling.

Samen vormen we een hecht team. We zijn goed op elkaar ingespeeld, houden elkaar scherp en zijn continu op de hoogte van alles wat er speelt. Gezelligheid op kantoor en een relaxte sfeer vinden wij belangrijk. Dát maakt het zo leuk om met ons samen te werken. Klik hier voor onze persoonlijke profielen.

PS: masters @ work
Aalsterweg 193a
5644 RA Eindhoven

+31 40 246 06 40
[email protected]

Arbeidsbemiddeling Detachering detachering eindhoven detacheringsbureau detacheringsbureau eindhoven Executive search executive search eindhoven Financieel personeel HR HRM personeel personeel Inkoop logistiek persoon intermediair eindhoven Marketing en communicatie persoon Nieuwe medewerkers vinden Nieuwe medewerkers werven Payroll Payrollen personeel Personeel werven Personeelswerving recruitment recruitment agencies eindhoven recruitment bureau recruitment bureau eindhoven Sales personeel uitzendbureau hoger opgeleiden uitzenden werving Werving en selectie werving en selectie eindhoven werving en selectie finance werving en selectie finance eindhoven werving en selectie sales eindhoven werving en selectiebureau eindhoven werving en selectiebureaus uitzendbureau hoger opgeleiden eindhoven Payroll eindhoven werving en selectie inkoop eindhoven werving en selectie logistiek eindhoven werving en selectie HR eindhoven werving en selectie secretaresses eindhoven

PS: masters @ work

Consultancy

Adres

Aalsterweg 193a
5644 RA EINDHOVEN

Contact

Tel. +31 40 246 06 40
Website https://www.mastersatwork.nl

Gegevens aanpassen