Locatie bijwerken?
Op zoek naar een bewakingssysteem voor uw bedrijfspand of woning? Dan bent u bij CCTV Winkel aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden voor de beveiliging van uw woning of kantoor.

Camerabewaking wordt vandaag de dag op heel veel plaatsen toegepast. Dankzij camerabewaking gaan we met een veilig gevoel van huis en zitten ondernemers ’s avonds met een gerust hart op de bank. Daar waar bewakingscamera’s vroeger vooral werden toegepast in grote openbare gebouwen zien we ze steeds meer in en rondom woonhuizen, winkels en op straat.

Camerabewaking is al lang niet meer wat het vroeger was; 4 wazige zwart/wit beelden op een klein schermpje op het bureau van de bewaker. De ontwikkeling van camerabewaking gaat ontzettend hard. Het meekijken op je camerabewaking systeem op afstand via een PC, tablet of smartphone (zelfs op vakantie) is slechts één van de moderne opties die camera beveiliging biedt.

Naast onze webwinkel en eigen installatiedienst beschikken we ook over een showroom. In onze showroom zijn alle beveiligingscamera's te bekijken en te vergelijken. Echt zeker weten wat je koopt en met wie je zaken doet? Op afspraak ben je van maandag tot en met vrijdag natuurlijk van harte welkom in onze showroom te Hoogeveen.

CCTVwinkel.nl is onderdeel van het Drentse Menotal B.V. We bestaan al sinds 2004 en we zijn ooit begonnen met het aanbieden van IT diensten. Iets waarbij veiligheid ook erg van belang is. Inmiddels zijn wel al ruim 9 jaar gespecialiseerd in camerabewaking. Afgelopen jaren zijn we erg hard gegroeid, maar we wilden nooit de grootste zijn, wel de beste. Gelukkig houden we van ons product en kunnen we dagelijks vele klanten blij maken met een veilig gevoel. Neem snel een kijkje op onze website voor meer informatie!

Bewakingscamera's, beveiligingscamera's, alarmsystemen, pandbeveiliging, camerabewaking.

CCTV Winkel

Beveiliging

Adres

Piet Soerstraat, 1
7903 TJ HOOGEVEEN

Contact

Tel. 050 30 70 070
E-mail [email protected]
Website https://www.cctvwinkel.nl/

Gegevens aanpassen