Locatie op kaart niet juist?

Mensen met lichamelijke en stressgerelateerde klachten kunnen bij praktijk Touch&Balance terecht voor natuurgeneeskundige therapie. De klacht wordt onderzocht en behandeld vanuit zowel het fysieke als het emotionele en mentale aspect.

De natuurgeneeskundige therapie bestaat uit de volgende hoofdwerkvormen: Massage, Tactiel Stimulering, MIR-Methode, Zuurbasen Huishouding, Voedingsadviezen, Endermologie en Coaching. Onze vrouwelijke therapeut verzorgt de VLOW®- Borstweefseltherapie voor borstgezondheid.

Touch&Balance biedt complementaire natuurgeneeskundige therapie als aanvulling op de reguliere zorg en therapieën.


Touch&Balance is opgericht door Willfred de Ligny en Emmy de Ligny-Jansen. Ze werken beiden als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut en coach.

Door de opgedane kennis op hbo-niveau en ervaringsdeskundigheid zijn ze in staat andere mensen te behandelen en te begeleiden. Ook de jarenlange werkervaring van Willfred als teamleider bij Buro Slachtofferhulp en Emmy als sociaal pedagogische hulpverlener, verpleegkundige en groepshoofd draagt bij aan een sterke basis.

Als natuurgeneeskundig therapeut zijn ze nooit uitgeleerd en blijven ze bij- en nascholingen in verschillende werkvormen volgen.

Touch&Balance
Frans Halsstraat 49
(ingang praktijk: Pieter Breugelstraat)
5613 KT Eindhoven

040-2460986
06-45092663
[email protected]

KvK:12.05.76.37

massage, bedrijfsmassage

Touch & Balance

Massage

Adres

Frans Halsstraat 49
5613 KT EINDHOVEN

Contact

Tel. 0402460986
E-mail [email protected]
Website https://www.touchandbalance.nl

Gegevens aanpassen