Locatie op kaart niet juist?

Bent u op zoek naar een traprenovatie tegen een lage prijs? Dan bent u bij Toptrap Traprenovatie aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe we een trap moeten renoveren.

Bij TopTrap heeft u de keuze uit een uitgebreide collectie hoogwaardige materialen, en daar zijn we natuurlijk best trots op. Door de jaren heen hebben we een behoorlijke selectie opgebouwd, waardoor u in onze showroom de keuze heeft uit meer dan zestig verschillende mogelijkheden. Wij streven ernaar om onze klanten meer dan genoeg opties te geven, zodat u altijd een vloer kunt vinden die bij u past. Omdat wij ons specialiseren in PVC kunt u daarin de meeste diversiteit vinden, maar ook de andere vloersoorten hebben een erg groot keuzeaanbod. Het is daarom in voor iedereen mogelijk om bij TopTrap een materiaalsoort te vinden die volledig aansluit bij uw inrichting en persoonlijke smaak.

Het internet is natuurlijk een prachtige plek om aan zoveel mogelijk mensen te laten zien wat we in huis hebben. U kunt op onze website lezen wat wij doen, foto’s van ons werk bewonderen en de verschillende ontwerpopties onderzoeken. Maar om echt te ervaren hoe het is om op een TopTrap trap te lopen, moet u toch echt even een bezoekje brengen aan onze showroom. De showroom is helemaal ingericht om u zo goed mogelijk te laten ervaren hoe veilig en vertrouwd onze trappen aanvoelen. We kunnen boeken volschrijven over de voordelen en pluspunten die wij u kunnen leveren. Maar hoe geluiddempend wordt het traplopen écht? Zijn die kleuren werkelijk zo fel? Voelt dat namaakhout heus zo authentiek aan? Dat zijn vragen die slechts in de showroom beantwoordt kunnen worden, door het zelf te ervaren.

Wij bieden u de mogelijkheid om ieder mogelijk ontwerp te bekijken, maar vooral te ervaren. Bij TopTrap vinden we namelijk dat iedere traprenovatie moet voldoen aan de beleving van de klant. Dat is precies de reden dat onze showroom heel erg ruim is ingedeeld, zodat we alle ruimte hebben om onze trappen tentoon te stellen. U kunt voorbeelden vinden van traprenovaties met PVC, hout, laminaat, linoleum en kurk, maar ook van onze RVS-leuningen. Wij vinden het belangrijk dat u alles met eigen ogen én voeten kunt ondervinden! Kom gerust een keertje langs!

trap, traprenovatie, trappen

Toptrap

Trappen

Adres

Kwadijkerkoogweg 19 – 21
1442 LA PURMEREND

Contact

Tel. 0612345678
Website https://www.toptrap.nl/

Gegevens aanpassen