Httpmarketing SEO specialisten

Locatie op kaart niet juist?

Herkent u zich ook als ondernemer? Die worstelt met het probleem zich eigenlijk op de kerntaken van het bedrijf te willen richten, maar ook weet dat voor continuïteit of groei meer moet gebeuren. Uw sector groeit maar uw bedrijf achter blijft. Wat doen zij anders?

U realiseert zich, dat uw bedrijf kansen laat liggen en eigenlijk meer online zichtbaar moet zijn. Dit uiteraard met de juiste professionele uitstraling, response mogelijkheid en online vindbaar zijn voor uw doelgroep!

Neem vandaag nog contact op met één van onze internetmarketing & seo specialisten, voor een geheel gratis vrijblijvend advies!

Het begrip zoekmachine optimalisatie is in onze optiek breder dan websiteoptimalisatie. Website optimalisatie richt zich uitsluitend op alle relevante factoren binnen een website om beter gevonden / gerankt te worden bij zoekmachines. Met zoekmachine optimalisatie worden naast de factoren binnen een website die overigens zéér belangrijk zijn, eveneens de versterkende factoren buiten de website meegenomen. Denkt u hierbij aan kwalitatieve links naar uw website. Social media integratie, waaronder links en likes vanuit platvormen zoals Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter etc.

Website optimalisatie richt zich specifiek op alle onderdelen binnen een website die relevant zijn ter verbetering van de vindbaarheid bij zoekmachines zoals Google. Dit betreft de website structuur, metatags, de html tags, de hoeveelheid tekst en relatie tot de zoekwoorden. Eveneens de hoeveelheid relevante webpagina's die gelinkt zijn vanuit de website. De positie van de tekst en zoekwoorden in de webpagina. De mobiele ondersteuning van een website ( Responsive ). Positie van de tekst in de webpagina eveneens de frequentie van een zoekwoord. Website laadtijd van desktop als ook in mobiele weergave. Kwaliteit van de content, dit betekent concreet dat bezoekers een website waarderen en langer op uw website gemiddeld verblijven dan websites in de zelfde sector / branche. Hierdoor wordt mede een website / webpagina reputatie opgebouwd. Website optimalisatie is een permanent proces omdat het algoritme van een zoekmachine regelmatig wordt aangepast en de specifieke wegingsfactoren in relevantie wijzigd.

Internetmarketing of online marketing is een vorm van marketing van producten en diensten via internet.

Online marketing omvat internetreclame, maar evengoed minder directe vormen van marketing, zoals zoekmachinemarketing, affiliate marketing, e-mailmarketing, contentmarketing, virale marketing en marketing via sociale media.

De laatste jaren is reclame en marketing via het internet uitgegroeid tot de grootste reclamemarkt. Twee belangrijke pijlers van de hedendaagse online marketing zijn: zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachinemarketing (SEA).

Met SEO wordt een website geoptimaliseerd om vindbaar te zijn in het organische (onbetaalde) gedeelte van de zoekmachines. Met SEA worden de betaalde kanalen van de zoekmachines benut, zoals: Google Adwords, Bing Advertising en Google Shopping.

Interesse? Neem snel een kijkje op onze website!

seo, seo bureau, online marketing, internetmarketing, zoekmachineoptimalisatie, websiteoptimalisatie, hoog in google

Httpmarketing SEO specialisten

Marketing

Adres

Regelhaalder 14
1749 KJ WARMENHUIZEN

Contact

Tel. 0226-395936
E-mail [email protected]
Website https://www.httpmarketing.nl

Gegevens aanpassen