Stressvrij Leidinggeven

Locatie op kaart niet juist?

Fysieke stress klachten? Het gevoel van "uitgeblust zijn"? Iedereen tevreden willen houden? Regelmatig negatieve en depressieve gevoelens hebben? Een gevoel van "geleefd worden"? Niet meer weten wat je passies zijn en wat jij nu echt wilt? Niet goed boos kunnen worden of andere emoties voelen en uiten?

Om stress goed te hanteren zijn allerlei tools en oefeningen te doen die helpen. Denk aan gematigd sporten, mindfulness beoefening, time-management enzovoorts. Tegelijkertijd is hoe je met jezelf omgaat en of je jezelf deze tools gunt misschien wel belangrijker. Daar kan ik je mee helpen. Hoe je stress hanteert, emoties beheert en je kracht op een effectieve manier inzet. Hoe je kunt ontspannen en wat ervoor nodig is om jezelf die kans te geven.

Hierdoor zul je meer kunnen ontspannen, je passies weer ontdekken, meer rust en focus ervaren, weer kunnen lachen en huilen en simpelweg meer geluk ervaren. Zeer waarschijnlijk zul je ook effectiever zijn in wat je doet en zullen je relaties verbeteren.

Foto
Vaak ervaren we stress doordat we een zogenaamd "innerlijk conflict" hebben. Ons gevoel zegt bijvoorbeeld dat we weg moeten wezen of boos moeten worden maar ons verstand zegt dat dat niet kan. We onderdrukken het gevoel. Hierdoor bouwen we spanning op in de vorm van stress. In veel gevallen is dit een patroon dat we al heel vroeg hebben ontwikkeld. Vandaar dat ik therapeutische technieken gebruik om dat te ontdekken en op te lossen.

Daarnaast kijken we praktisch hoe het vanaf nu anders kan. Ik geloof in cultuurverandering maar ook dat verandering begint bij het individu. Samen met jou maken we de wereld een beetje mooier en dat begint met jouw geluk.

Wil je meedoen? Neem snel een kijkje op de website of neem vrijblijvend contact op!

mindfulness

Stressvrij Leidinggeven

Coaching

Adres

Burgermeester de Withstraat 2
3732 EK DE BILT

Contact

Tel. 06-52052346
E-mail [email protected]
Website https://www.stressvrijleidinggeven.nl/

Gegevens aanpassen