Paul van Efferen

Locatie bijwerken?
Of je nu op zoek bent naar een warme, meelevende tone-of-voice, een wervende stem, volwassen, jong, zakelijk, uit het leven gegrepen, een reclamestem of een sound-alike, Paul van Efferen verzorgt jouw voice over! Paul van Efferen is een bekende stemacteur met jarenlange ervaring. Beluister op deze pagina’s de demo’s en neem contact op. Let op: alle stemmetjes en zangkoortjes zijn door Paul zelf uitgevoerd.

Voor mij is het inspreken van een voice-over meer dan een stuk tekst voorlezen. Om die reden neem ik vooraf graag contact met je op om de tekst voor de opname door te nemen. Zo kunnen we de gewenste tone-of-voice voor de opdracht bespreken, er zijn immers zoveel mogelijkheden wat betreft een stemopname! Wanneer de animatie, het filmpje of het storyboard al bekend is ontvang ik deze graag, zo kan ik mij nog meer inleven in de tekst. Mocht je dit graag willen kan ik de voice-over compleet synchroon met het beeld opleveren. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het audiobestand in je project slepen, en renderen maar!

Omdat ik over een eigen studio beschik kan ik, indien gewenst, de audiotrack binnen 1 werkdag na ontvangst van het definitieve script bij je aanleveren. Standaard is de audio direct klaar voor gebruik, in elk gewenst bestandsformaat!

Ben je op zoek naar een stemacteur met vaste lage voice-over tarieven? Dan ben je bij Paul van Efferen aan het juiste adres. Neem voor de tarieven een kijkje op de website!

voice over, stemacteur

Paul van Efferen

Taal

Adres

Taalstraat 47
5261 BA VUGHT

Contact

Tel. 073-6571766
Website https://www.paulvanefferen.nl/

Gegevens aanpassen