Locatie op kaart niet juist?

Niets is vervelender dan na de eerste week maar de helft van de zaadjes te zien opkomen. Met de producten van Spongepot heb je dit probleem niet. Alles wat nodig is voor een optimaal ontkiemproces zit in Spongepot, maar je moet natuurlijk wel water blijven geven en het liefst verse zaden gebruiken!

De producten van Spongepot zijn geschikt voor het laten ontkiemen van welke zaadjes dan ook. Of het nu gaat om wortels, tomaten, zonnebloemen, kruiden of bloemen... je stopt de zaadjes in de kant-en-klare bakjes en het enige wat je dan hoeft te doen, is zorgen voor warmte en water.

Bij de alles-in-éénontkiemset is overal aan gedacht:
stevige trays, een optimale organische aardemix met voorgeprikte zaadgaatjes, leverbaar in meerdere formaten en inclusief organische bodemverbeteraar. Zaadjes erin en starten maar!

Wil je meer weten over dit unieke ontkiemproduct? Vraag dan nu een Spongepot-proefpakket aan via het formulier op de website of bel ons tijdens kantooruren op: +31 (0)6 542 12 851.

Spongepot, Spongepot ontkiemen, Organic germination, https://spongepot.nl, Spongepot professioneel ontkiemen, Ontkiemen met Spongepot, Organisch ontkiemen met Spongepot, Spongepot – organisch ontkiemen, Spongepot ontkiemset, Professioneel ontkiemen met spongepot

Spongepot

Hovenier

Adres

Herenweg 115, unit 19
2105 MG HEEMSTEDE

Contact

Tel. 023-2340855
Website https://spongepot.nl/

Gegevens aanpassen