Bandsma Bultje Top Movers

Locatie op kaart niet juist?

Verhuizen, dat is lang niet altijd een pretje. Het verhuizen naar een nieuwe mooiere en grotere woning of pand wel, maar de verhuizing zelf wordt door velen als stressvol ervaren. Spullen in- en uitpakken, verhuisdozen sjouwen, dé- en monteren van meubilair, trappen op- en aflopen met zware bezittingen, dat laat je toch liever over aan professionele en erkende verhuizers? Voorkom een stressvolle verhuizing en schakel verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers uit Leeuwarden in. Wij zijn misschien wel het meest vriendelijke en beste verhuisbedrijf van Friesland!

Anno 2014 is Bandsma Bultje Top Movers een veelzijdig verhuisbedrijf. Dankzij onze brede dienstverlening, flexibiliteit en kwaliteit kunnen we aan iedere klantvraag voldoen. We werken inmiddels met 14 mensen, ieder gediplomeerd en gecertificeerd.

Alle Top Movers bedrijven zijn PPV-gecertificeerd en Bandsma Bultje mag zich dus ook Professioneel Project Verhuizer noemen. Dit keurmerk biedt een extra waarborg voor kwaliteit, service, milieuvriendelijkheid en veiligheid.

Wilt u meer weten? Bel of mail gerust met één van onze medewerkers voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

verhuisbedrijf

Bandsma Bultje Top Movers

Verhuizen

Adres

Polluxweg 22
8938 AZ LEEUWARDEN

Contact

Tel. 0582887485
Website www.bandsmabultje.nl/

Gegevens aanpassen