CompaNanny Nederland

Locatie op kaart niet juist?

Bij CompaNanny staan we nooit stil. We kijken naar de toekomst. Naar wat er nodig is om kinderen en medewerkers zich optimaal te laten ontplooien. Zodat ze straks klaar zijn voor de wereld van morgen. Ons gedachtegoed stellen we graag beschikbaar aan alle kinderen en opvoeders, zodat het ten goede komt aan zo veel mogelijk kinderen.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze k inderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.

Ben je enthousiast geworden over werken bij CompaNanny en wil je meer informatie? Leuk! Stuur onze recruiters Lotte en Sanne een berichtje en ze nemen zo snel mogelijk contact met je op!

compananny

CompaNanny Nederland

Kinderen

Adres

Koningin Wilhelminaplein 13
1062 HH AMSTERDAM

Contact

Tel. 020-4170117
Website https://www.werkenbijcompananny.nl/

Gegevens aanpassen