Organisatiebureau Meer Waard

Locatie op kaart niet juist?

Bent u op zoek naar een leuk, sportief, creatief of culinair uitje in Zuid-Holland? Maar ontbreekt het u aan tijd en energie om op zoek te gaan naar een teambuilding evenement. Gecombineerd met een wijnproeverij of leuke barbecue?

Wij zijn gespecialiseerd in dag (deel) arrangementen voor bedrijfsuitjes.. Van een gezellige en bijzondere avond tot een compleet verzorgde dag en alles daar tussenin, wij organiseren het voor u.

Bij Meer Waard staan uw wensen en ideeën altijd centraal. Op basis van een (persoonlijk) gesprek met u, maken wij een voorstel op maat. Ons aanbod is heel gevarieerd. Dus keus genoeg. Maak snel een afspraak!

Een personeelsuitje of een familieactiviteit te regelen? Het zal altijd tijd, geld en energie kosten om de juiste locatie en activiteiten te vinden zodat een ieder het naar zijn zin zal hebben.

De Hoeksche Waard is het perfecte decor voor uw dagje uit. Op dit eiland, gelegen in Zuid-Holland, onder de rook van Rotterdam, 25 km richting het zuiden, vindt u nog rust en ruimte. Maar ook idyllische dorpen, gezellige jachthavens, knusse restaurantjes,een uitgebreid fietspadennetwerk, volop watersportmogelijkheden en boeiende musea. Van de ongerepte natuur tot het bruisende winkelhart van Oud-Beijerland. Er is voor iedereen wat te beleven op het gebied van recreatie in de Hoeksche Waard.

Ook unieke locaties om te vergaderen weet Meer Waard voor u te vinden. Vergaderen in de vrije natuur, op een schitterend Landgoed behoort tot een van de mogelijkheden. Kortom, voor ieder wat wils!

Aangezien er zoveel te doen, te zien en te beleven valt op dit mooie eiland, wil Organisatiebureau Meer Waard u graag een handje helpen. Dit scheelt u tijd, geld, maar ook energie



Maar Organisatiebureau Meer Waard regelt nog veel meer. Uw wensen staan altijd centraal bij Meer Waard en daarom wordt elk groepsarrangement voor u op maat gemaakt.



Vraag vrijblijvend naar mogelijkheden om bepaalde groepsactiviteiten te combineren, weg te laten en/of toe te voegen. De activiteiten bevinden zich allen op cultureel, sportief, culinair of sportief gebied.

Het zijn uw wensen, het is uw budget, u heeft uw eigen doelstelling en u komt met uw groep collega's, vrienden of familie. U hoeft slechts aan te geven wat u belangrijk vindt voor tijdens de groepsactiviteit. Dit kan gaan om een teambuildingsdag, een vrijgezellendag met een hoop lol, een groepscompetitie, een voetbalelftal wat elkaar beter wilt leren kennen etc etc... U kunt het vast zelf wel invullen.

Op deze manier vormt Meer Waard UW dagje uit in de Hoeksche Waard.

groepsuitjes, groepsactiviteiten, Hoeksche Waard, teambuilding, bedrijfsuitjes, combinatie groepsarrangementen, organisatiebureau

Organisatiebureau Meer Waard

Vakantie

Adres

Puccinistraat 4
3261 JM OUD BEIJERLAND

Contact

Tel. 0610875194
E-mail info@meerwaard.com
Website www.meerwaard.com

Gegevens aanpassen