Locatie bijwerken?
Ons online marketing bureau in Zaltbommel bestaat al ruim 15 jaar. In deze tijd is Bee Interactive van een plaatselijke speler doorgegroeid naar een Internationaal online marketing bureau. Wij zijn een full-service online marketing bureau.

Iedere dag helpen wij onze partners met het behalen van hun online marketing doelstellingen. Wij voeren niet alleen zelf verbeteringen uit. Wij helpen onze partners ook zelf met het uitvoeren van online marketing. Zo geven wij ook online marketing trainingen en plaatsen wij online marketeers op locatie.

U heeft geïnvesteerd in een website, maar hoe zorgt u ervoor dat uw pagina ook daadwerkelijk bezoekers krijgt? Wij kunnen u hierbij helpen.

Door te adverteren op zoekmachines zoals Google of Bing, worden potentiële klanten gevonden én naar uw website geleid. 80% van de consumenten start hun zoektocht naar een product of dienst middels een online zoekmachine. Bent u niet zichtbaar binnen deze zoekmachines? Dan sluit u een grote groep potentiële klanten uit. Adverteren via zoekmachines als Google Adwords & Bing Ads zorgt ervoor dat u vindbaar bent, voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Dit helpt u niet alleen bij acquisitie, maar zo houdt u ook de concurrent buiten de deur.

Waarom investeren in een ReTargeting campagne? U heeft waarschijnlijk al geïnvesteerd in een website en dit zorgt voor meer bezoekers. ‘Goed voor elkaar’ denkt u. Maar haalt u wel het beste uit uw website en haar bezoekers? Waarschijnlijk nóg niet. Van al uw websitebezoekers verlaat namelijk maar liefst 98% uw website, zonder ook maar een enkele actie uit te voeren en/of contactgegevens achter te laten. Toch hebben deze bezoekers interesse in uw product of dienst, ze hebben namelijk uw website bezocht en uw producten en/of diensten bekeken. Men overtuigen van uw sterke punten, is helaas niet meer mogelijk wanneer bezoekers uw pagina reeds hebben verlaten. Een Retargeting van Bee Interactive Nederland biedt de oplossing.

Wij helpen u graag, neem gerust contact met ons op!

Online marketing

Bee Interactive

Marketing

Adres

Boschstraat 90
5301 AG ZALTBOMMEL

Contact

Tel. 0858771253
E-mail [email protected]
Website https://beeinteractive.nl

Gegevens aanpassen