FineVita Crematorium Heteren

Locatie bijwerken?
Een stijlvol ingerichte en kleinschalige locatie, een warm ontvangst en één op één contact met onze mensen. Dat is waar Finevita voor staat.

In tegenstelling tot traditionele crematoria biedt Finevita geen aula en koffieruimte. Onze locatie bestaat uit een intieme ruimte, waar in besloten kring afscheid kan worden genomen van een dierbare, en een aansluitende ovenruimte.

De afscheidsplechtigheid organiseert u op een locatie naar eigen wens. Denk aan een afscheidshuis, landhuis, kasteel of een restaurant. Een locatie die bij de overledene past.

Na afloop komt u op een zelf te bepalen tijdstip naar onze locatie in Heteren voor het laatste afscheid.

Een crematie bij FineVita betekent een kleinschalige technische lijkverbranding volgens het unieke concept waarbij cremeren mogelijk is op zeven dagen per week, gedurende 24 uur. De crematie wordt hierbij beschouwd als faciliterend onderdeel. Overige onderdelen van de afscheidsceremonie, denk bijvoorbeeld aan een condoleancemoment of een afscheidsdienst, vinden plaats op zelf te bepalen locatie(s). Hierdoor kan het afscheid van de overledene een geheel persoonlijke invulling krijgen.

Wij geloven in een vernieuwde vorm van afscheid nemen. Een uitvaart die geheel in het teken staat van de persoonlijke levenssfeer van de overledene. Hierbij vinden rituelen en diensten plaats op locaties waar diegene graag was, of waarmee de overledene affiniteit had. Ieder individu is immers uniek. Daarom is iedere uitvaart anders.

FineVita faciliteert de crematie in een klein en technisch crematorium. Eventueel kan er gebruik gemaakt worden van de mogelijkheid de overledene te begeleiden voor een laatste groet.

FineVita is opgericht in 2017. Wij zijn een onafhankelijke organisatie en maken geen deel uit van grote uitvaartorganisaties. Onze samenwerkingspartners zijn uitvaartleiders uit de regio. Onze tarieven zijn laag en vast.

Crematorium Heteren (gemeente Overbetuwe)
Bedrijventerrein ‘Poort van Midden Gelderland’
Polderstraat 1a
6666 LD HETEREN

Kleinschalige crematies, eerlijke prijzen, goed bereikbaar, centraal gelegen

FineVita Crematorium Heteren

Begrafenis

Adres

Polderstraat1a
6666 LD HETEREN

Contact

Tel. 026 840 9036
E-mail [email protected]
Website www.finevita.nl

Gegevens aanpassen