Advitronics Telecom

Locatie bijwerken?
U wilt telefonisch goed bereikbaar zijn voor uw patiënten. En een gebruiksvriendelijke telefonieomgeving voor uw assistenten. Daarbij dient u rekening te houden met de hoge eisen die gesteld worden aan uw beroepsgroep. Dat begrijpen wij bij Advitronics.

Wij zijn al 29 jaar gespecialiseerd in telecommunicatie en richten ons op de eerstelijnszorg. Wij bieden optimale telefonische bereikbaarheid aan huisartsen, apotheken, fysiotherapeuten, tandartsen, verloskundigen en gezondheidscentra door heel Nederland. Ons streven is onze klanten te ontzorgen met betrouwbare oplossingen, die voldoen aan de specifieke wensen van de zorgverleners in de eerstelijn.

Bereikbaarheid is belangrijk voor een huisartspraktijk. Zeker bij spoedgevallen. Bij een technische storing wilt u dan ook snel geholpen worden. Wanneer uw telefonische bereikbaarheid in gevaar is kunt u 24 uur per dag gedurende 7 dagen per week op ons rekenen.

Omdat we toegang hebben tot het systeem, kunnen we het probleem vaak al op afstand verhelpen. Indien nodig, dan komt er een monteur op locatie. We hebben maar één prioriteit: uw probleem oplossen!

U kunt ons telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
In het geval van storing, zijn wij 24/7 bereikbaar.

communicatie, bereikbaarheid, huisartsen

Advitronics Telecom

Communcatie

Adres

Garnizoenstraat 1
5363 VX VELP

Contact

Tel. 31 (0)486 - 478888
Website https://www.advitronics.nl/

Gegevens aanpassen