eilandverhuur

Locatie op kaart niet juist?

Welkom bij Eiland Verhuur, de specialist in de online verhuur van vakantiewoningen op Ameland. Wilt u er even lekker tussen uit en heerlijk uitwaaien, culinair genieten, een sportief weekendje weg of juist helemaal tot rust komen? Dat kan met een vakantie naar één van de prachtigste Waddeneilanden van Nederland: Ameland! Vind hier uw favoriete vakantiewoning, bungalow, appartement, studio of lodge. Over elke vakantiewoning is uitgebreide informatie beschikbaar en daarnaast kunt u direct boeken!

Geologisch gezien is Ameland een vrij jong waddeneiland. De afgelopen 7000 jaar is het hele waddengebied altijd dynamisch geweest; getijgeulen hebben zich regelmatig verlegd, ook de grenzen van het wadden- en kweldergebied en de locaties van de Waddeneilanden schoven regelmatig op. De ondiepe ondergrond van Ameland bestaat voor een groot deel uit een zandige strandwal, gevormd aan de noordzeekant van de Waddenzee. Op deze strandwal zijn duinen opgewaaid vanaf het strand, aan de zuidkant werden kwelders gevormd.

EilandVerhuur
Torenstraat 18
9163 HE Nes

Tel.: 0519764040
E-mail: info@eilandverhuur.nl

BTW: NL852205569B01 | Kvk: 56595905


Vul onderstaand formulier in voor vragen en/of opmerkingen. Met uw gegevens zullen wij omgaan zoals beschreven in onze privacystatement.

Vakantie, ameland

eilandverhuur

Vakantie

Adres

torenstraat
9163 HE NES

Contact

Tel. 0519764040
E-mail eilandverhuur1@gmail.com
Website https://www.eilandverhuur.nl/

Gegevens aanpassen