Traprenovatiebedrijf

Locatie op kaart niet juist?

Voor alle traprenovaties in Noord-Holland kunt u terecht bij ons traprenovatie bedrijf uit Purmerend. Wij zijn gespecialiseerd in het vernieuwen en renoveren van oude, versleten trappen. Weg met die rumoerige treden en splinterende trapleuning! Ontdek de voordelen van hoogwaardige traprenovatie. Hoog tijd voor een afspraak met één van onze kenners. Professioneel advies door specialisten met jarenlange ervaring, dat vindt u alleen in Purmerend. Ons centraal gelegen hoofdkantoor zorgt voor een volledige dekking door heel Noord-Holland. Dus of u nu in Amsterdam of Heerhugowaard woont; wij staan voor u klaar.

Een traprenovatie is bij ons altijd voordelig. Niet alleen in de prijs -want die is altijd scherp- maar ook onze werkwijze en materiaalgebruik brengen voordelen met zich mee. Zo kunnen wij u tegen een laag tarief een groot wooncomfort leveren. Het maakt niet uit welke stijl uw interieur heeft, wij leveren altijd een kwalitatief uitstekende trap. Onze renovaties zijn duurzaam en uniek, zodat uw huis het karakter krijgt waar u naar op zoek bent. Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen, maar alle trappen zijn gegarandeerd geluiddempend, slijtvast en goed te onderhouden.

Creativiteit en kwaliteit, daar treven wij naar. Door de uitgebreide mogelijkheden kunnen wij u op uiterst professionele wijze van een moderne trap voorzien. Wij bieden meer dan honderd keuzemogelijkheden voor alle soorten trappen en huizen. Onze uitgebreide collectie trapbekleding bestaat onder andere uit kurk, hardhout en linoleum, maar dat is lang niet alles. Naast de vele keuzes uit bekledingsmateriaal kunnen wij uw trap afmaken met prachtige leuningen van aluminium, hout of roestvrij staal.

Een nieuwe trap voor een scherpe prijs? Geef uw wensen door en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om uw wensen door te nemen.

Mail via onderstaand formulier of bel op 0299-700241

trap, renovatie, renoveren, traprenovatie

Traprenovatiebedrijf

Trappen

Adres

Kwadijkerkoogweg 19 – 21
1442 LA PURMEREND

Contact

Tel. 06123455678
Website https://traprenovatiebedrijf.nl/

Gegevens aanpassen