Locatie bijwerken?
Flow Languages is in de branche een naam die staat als een huis. Wij zijn in ruim dertig jaar uitgegroeid tot een toonaangevend en internationaal opererend vertaalbureau. Ons hoge niveau van werken hebben we te danken aan een mix van jarenlange ervaring, zeer deskundige vertalers, een in-huis team van vakkundige en zeer gemotiveerde medewerkers en continue aandacht voor topkwaliteit en service. Kwaliteit is bij ons geen toeval of een loze belofte. Het is een garantie. Bovendien kun je ook bij ons terecht voor copywriting, dtp-werk, ondertitelingen, tolkdiensten en taaltrainingen.

Verschillende vakgebieden vereisen een verschillend jargon en diverse schrijfstijlen. Het is daarom van belang dat we een vertaler selecteren die zowel op inhoudelijk als op tekstueel vlak specialist is in het betreffende vakgebied. Wij zorgen voor vertalingen waar je op kunt vertrouwen, in elke talencombinatie die jij wenst.

Flow Languages biedt een breed scala aan trainingen en cursussen. Met onze (incompany) taaltrainingen versterk jij jouw business. Een presentatie verzorgen in professioneel en op jouw vakjargon afgestemd Engels? Het opfrissen van je grammaticakennis om je rapport of e-mail in correct Nederlands te schrijven? Of makkelijk en vloeiend een telefoongesprek met je Duitse klant voeren? De trainingen van Flow Languages zijn altijd op maat gemaakt, waar en wanneer je wil.


Om succesvol zaken te doen in het buitenland is een goede beheersing van de taal én de cultuur van groot belang. Zo communiceert je Duitse zakenpartner waarschijnlijk veel formeler dan je in Nederland gewend bent: goed om te weten! En je Britse zakenpartner is bijvoorbeeld erg stipt, en verwacht ook van jou dat jij dat bent. Wij missen vaak net die finesses en nuances van de andere taal en cultuur, die juist zo belangrijk zijn bij het internationaal zakendoen.

Bezoekadres
Flow Languages
Professor Lorentzweg 8
5144 NP Waalwijk

KVK 68886047

Contact opnemen
Tel.: (+31) 416 650 320
Fax: (+31) 416 650 809
[email protected]

Vertaalbureau, Vertalingen, Tolk, Taalcursus

Flow Languages

Vertalen

Adres

Professor Lorentzweg 8
5144 NP WAALWIJK

Contact

Tel. 031416 650 320
Fax 031 416 650 809
E-mail [email protected]
Website www.flowlanguages.nl

Gegevens aanpassen