Locatie op kaart niet juist?

Binnen twee dagen ons voordelige beton besteld en geleverd op het door u gewenste afleveradres.
Zelf beton storten? Bij ons kunt u zowel zakelijk als particulier bestellen, en dat 24 uur per dag.
Vragen? Wij zijn overdag, in de avond en zelfs in het weekend voor u bereikbaar!

Het storten van een fundering, een erfverharding aanleggen of een nieuwe vloer in de garage. U wilt dergelijke klussen het liefst in één keer goed aanpakken, om de kosten zo beperkt mogelijk te houden en om het beste eindresultaat te boeken. Begin daarom goed met beton van hoge kwaliteit van Betondirekt. Online beton bestellen is heel eenvoudig en kan elk uur van de dag. In een paar stappen is het bij ons geregeld.

Veiligheid gaat bij Betondirekt en dus ook bij het beton storten voor alles. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om advies te geven over het werken met beton. Betonspecie bevat cement en natte cement wat huidirritaties (branderigheid) kan veroorzaken.

Betondirekt is een samenwerkingsverband van een 30 tal gecertificeerde betonmortelcentrales verspreid door heel Nederland. Hierdoor zijn we in staat snel door heel Nederland beton van hoge kwaliteit te leveren. Het bestellen van beton gaat gemakkelijk en snel in 3 stappen. Nadat u ons de opdracht hebt gegeven, zoeken wij voor u de dichtstbijzijnde partner producent. Deze levert de door u gewenste hoeveelheid beton op het door u gewenste adres af. En op het tijdstip welke u het beste uitkomt. Iedere opdracht die bij ons binnenkomt voeren we met de grootste zorg en inspanning voor u uit. En daarbij houden we rekening met het milieu en maken we gebruik van duurzame uitvoeringstechnieken.

Beton, betonnen vloer

Beton Direkt

Bouw

Adres

Madame Curieweg 8
8501 XC JOURE

Contact

Tel. 0612345678
Website https://betondirekt.nl/

Gegevens aanpassen