International Security Partners

Locatie op kaart niet juist?

International Security Partners ondersteunt sinds 1987 bedrijven maar ook vermogende particulieren in risicomanagement met als doel om schade en schande als gevolg van niet- handelsrisico’s te voorkomen, te beperken en te beheersen. Voorbeelden van deze risico’s zijn afpersing, ontvoering, bedreiging, fraude, (informatie-)diefstal, productcontaminatie-, integriteitsschendingen en belangenverstrengeling.

Of het nu om (nieuw) personeel of zakenpartners gaat: de mensen waarmee u werkt spelen een cruciale rol voor de gezondheid van uw onderneming. Employment screening van ISP toetst de betrouwbaarheid van deze personen, zodat u zeker weet dat u veilig zaken kunt doen.

Wij geloven dat cyberrisico’s het beste te reduceren zijn met een juiste balans tussen technische en organisatorische maatregelen op het gebied van informatiebeveiliging. Voor ISP ligt de focus op de organisatorische maatregelen.

Dit betekent dat wij de organisatie helpen om het gedrag van de gebruikers zodanig te beïnvloeden dat genomen maatregelen in een informatiebeveiligingsplan optimaal benut worden. Wij kunnen helpen met het opstellen van een protocol en een eventueel actieplan zodra uw organisatie getroffen wordt door cybercrime. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het kenbaar maken van de cyberrisico's binnen de organisatie, bijvoorbeeld door het geven van workshops of het inzetten van een Mystery Guest.

Zo bent u als klant optimaal beschermd tegen cyberrisico’s.

Geïnteresseerd? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Cyber, virus, beveiliging, risico, veiligheid

International Security Partners

ICT

Adres

De Schans 19-21
8231 KA LELYSTAD

Contact

Tel. 0612345678
Website https://www.ispbv.nl/

Gegevens aanpassen