Locatie op kaart niet juist?

Dockequipment.eu is al vijftig jaar een toonaangevende Europese producent en leverancier van oa dock levellers en dockshelters.

Speciaal voor resellers / wederverkopers bieden wij een compleet gamma aan dockequipment aan (shelters, levellers en accessoires). Het mooie is, u kunt zeer eenvoudig uw producten zelf samenstellen, online bestellen en wij leveren op ieder adres in Nederland en België.

Op onze website vindt u alle gangbare dock producten. Per product bieden wij u veel informatie aan, onder andere de bijbehorende productbladen en inbouwtekeningen, wel zo handig. En als u vragen heeft, bel onze advieslijn en wij helpen u graag verder!

Ons productiebedrijf is gecertificeerd in overeenstemming met ISO 9001: 2008. Daarnaast zijn onze producten CE gecertificeerd.
Een verklaring van overeenstemming betreffende machines (CE markering) wordt afgegeven als alle componenten, accessoires en bedieningskasten door dockequipment.eu zijn geleverd en de dock leveller met deze componenten, accessoires en bedieningskasten wordt geïnstalleerd volgens de montagehandleiding door deskundig en bevoegd personeel. De dock levellers zijn geproduceerd en te gebruiken conform EN 1398-1:2008.
Ons ruime assortiment aan dockequipment producten is ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnormen en door gebruik te maken van de meest moderne productietechnologie.
Hierdoor kunnen wij u een hoge, constante kwaliteit van onze producten bieden.

De veiligheid van onze producten begint bij het ontwerp van uw laad- en losgebied, het ontwerp van de producten én de vele veiligheidsvoorzieningen van onze producten.
Een veilige laadperron vermindert het risico op schade aan goederen en apparatuur en zorgt voor een veilige werkomgeving.
Het gebruik van onder andere onze dock levellers volgens EN 1398 draagt bij aan een veilige omgeving om te laden en te lossen.

docklevellers door dockequipment.eu, dock levellers door dockequipment.eu, dock leveller by dockequipment, dockequipment.eu docklevellers, dockequipment.eu dock levellers, docklevellers gemaakt door dockequipment, dockequipment.eu, dockleveller by dockequipment.eu, dockequipment.eu docklevellers

Dockequipment

Bouw

Adres

Bouwweg 14
8243 PJ LELYSTAD

Contact

Tel. 0900-3625464
Website www.dockequipment.eu/lp/dock-levellers

Gegevens aanpassen