Bram Berkien - Active Lifestyle Photographer

Locatie op kaart niet juist?

Bram Berkien is een active lifestyle fotograaf uit Eindhoven. Hij richt zich op het vangen van het harde werk van atleten en andere personen met een passie in bijvoorbeeld outdoor. Dit doet hij door het fotograferen van portretten, actiefoto's en de lifestyle van deze atleten. Oprecht contact met de atleten is cruciaal, net als het vangen van het juiste moment, het werken met mooi licht een frisse nabewerking. Uiteindelijk moeten de beelden de atleet op een voetstuk plaatsen en een ode zijn aan zijn/haar harde werk en toewijding, of de foto nu voor een merk of journalistiek medium geschoten is.

Zijn werk richt zich op zowel commerciële als journalistieke opdrachten voor media en bedrijven. Opdrachtgevers zijn overwegend grote merken uit Nederland en buitenland met een goede naam, zoals PSV Eindhoven, adidas, Klean Kanteen, Nationale Nederlanden, Jaybird, La Sportiva en Bavaria. De waarde van deze foto's is dat ze helpen de kernwaarden van merken te tonen middels het harde werk en karakter van de atleten.

For enquiries, requests for proposals or any other questions, please use either of the following methods to get in touch. I’m always open to connecting with new brands, athletes or other people with a passion for sports and outdoor.

Email: info@bramberkien.com

Phone: +31 6 28782194

Address: Torenallee 3, 5617 BA, Eindhoven, the Netherlands

If you’re visiting: my office is in the historic SX Building on Strijp-S. I’m on the 4th floor, please say hi at reception.

Fotograaf, fotografie, sportfotografie, sporters, atleten, portretten, lifestyle, lifestylefotografie, actiefotografie, lifestylefotograaf, outdoor, outdoorfotograaf, actiefotograaf, sportfotograaf

Bram Berkien - Active Lifestyle Photographer

Fotograaf

Adres

Torenallee 3
5617 BA EINDHOVEN

Contact

Tel. 0628782194
E-mail info@bramberkien.com
Website www.bramberkien.com

Gegevens aanpassen