Locatie op kaart niet juist?

Repay HRM is in 2005 opgericht onder de naam Repay Payroll. Inmiddels is Repay HRM een top-10 speler binnen Nederland en heeft haar diensten flink uitgebreid. Naast payroll biedt Repay HRM uitzenden, salarisadministratie en HRM-dienstverlening aan. Jaarlijks zijn er meer dan 10.000 medewerkers in dienst bij Repay HRM en werken in meer dan 110 verschillende branches.

In 2008 is een franchiseformule opgestart, vandaag de dag zijn er meerdere franchisevestigingen door heel Nederland. Samen met de eigen vestigingen van Repay HRM zorgt dit voor een landelijke dekking. Bij Repay HRM werken inmiddels meer dan 60 interne werknemers die er iedere dag voor zorgen dat alle werknemers en opdrachtgevers tevreden zijn over de dienstverlening van Repay HRM.

Payrolling via Repay HRM houdt in dat u de salarisadministratie en het werkgeverschap uit handen geeft. De medewerker treedt in dienst bij Repay HRM en wij zorgen voor de arbeidsovereenkomst en een tijdige en juiste uitbetaling van het salaris.

U bent zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van de medewerkers, verzorgt de personeelsplanning en onderhoudt het dagelijkse contact. Daarnaast worden alle zorgen en risico’s bij ziekte en ontslag overgenomen door Repay HRM. U heeft als ondernemer geen omkijken meer naar ontslagprocedures, ziekteverzuimbegeleiding en alle overige verplichtingen die een werkgever heeft. Dit alles zonder een afstand te creëren tussen u en de medewerker.

Mail naar info@repay.nl of bel ons algemene nummer +31 (0)8800 21625. Tijdens kantooruren is het ook mogelijk om ons een WhatsApp bericht te sturen op 06-12554404.

HRM, payroll

Repay HRM

Salarisadministratie

Adres

Sportweg 26
5037 AC TILBURG

Contact

Tel. 08800 - 21625
Website https://www.repay.nl/payrolling/wat-is-payroll

Gegevens aanpassen