Balanza Fysio Haren

Locatie op kaart niet juist?

Wij zijn de fysiotherapeuten van Balanza Fysio en staan voor je klaar! Wij werken als fysiotherapeut Haren en in Kollum en helpen je graag een oplossing te vinden bij jouw lichamelijk probleem. Wij proberen de juiste balans te vinden tussen je lichamelijke klachten en een oplossing.

Vaak wordt dan gedacht aan masseren of behandelen, maar dat is niet het enige wat we doen. Wij staan ook voor je klaar als je graag coaching of begeleiding wilt bij jouw hulpvraag of doel.

Er zijn verschillende methodes om individuele fysiotherapie te doen. We proberen aan de hand van een paar testen te kijken welke methode het beste bij je past.

Bij dry needling worden je spieren aangespannen aan de hand van kleine naaldjes. Door deze behandeling ontspannen spieren zich op een snelle en langdurige manier.

Medical taping (ook wel medisch tapen) heeft veel voordelen. Medical taping laat de spieren vrij bewegen. Dit helpt de spieren te herstellen op een natuurlijke manier.

Traditioneel tapen wordt vooral gedaan om net herstelde spieren niet te belasten. Als je weer begint met sporten is dit een goede manier om je spieren hersteld te houden.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Laat dan op onze website een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

fysiotherapie, fysiotherapeut, fysio

Balanza Fysio Haren

Gezondheidszorg

Adres

Hortuslaan 3A
9751 BE HAREN

Contact

Tel. 0646366347
E-mail [email protected]
Website https://balanzafysio.nl/

Gegevens aanpassen