FranceVilla

Locatie op kaart niet juist?

Bent u op zoek naar een luxe en/of authentiek vakantiehuis in de Dordogne? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Sinds 2003 verhuren wij luxe en/of authentieke vakantiehuizen hoofdzakelijk in de Dordogne en de Lot. Bij ons geen duizenden woningen op de site maar een zorgvuldig geselecteerd aantal mooie en goede vakantiewoningen. Al onze vakantievilla's in de Dordogne zijn uniek en worden stuk voor stuk regelmatig door ons bezocht, foto’s en beschrijvingen zijn op die manier altijd actueel.

Wat uw interesses ook zijn, de Dordogne en de Lot hebben voor elk wat wils. De vergezichten zijn magisch, en gewoon rond rijden op de prachtige landweggetjes door het bos en over de heuvels of langs de rivieren is puur plezier. Kijkt u alstublieft ook eens naar deze video https://vimeo.com/144630638, hierop ziet u de Dordogne streek aan u voorbijkomen. Er zijn tal van "Plus Beaux Villages de France " in de Dordogne, zoals Beynac, La Roque-Gageac, St-Leon-sur-Vezère, Domme en Belvès . De stad Sarlat, met de meest gezellige markt van de Dordogne op woensdag en op zaterdag, is gerestaureerd tot zijn 17e-18e eeuw-eeuwse pracht en praal met zo'n perfectie dat het vaak gebruikt wordt als filmset voor vele Franse films. Als u dus een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk huurt, heeft u allerlei prachtige bezienswaardigheden om te bezoeken.

Heb je vragen over één van onze accommodaties of over het online boekingsproces? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

FranceVilla, Spekdam 23 4484DD Kortgene.

info@francevilla.nl

Telefoon mobiel: 06-4642 2093

Telefoon vast: 0113-58 20 36

Franse-villa vakantiehuis dordogne, vakantiehuizen dordogne Franse-villa, FV vakantiewoning dordogne, villas in dordogne FV, villa dordogne door Franse-villa, FV vakantiewoningen dordogne, vakantiehuisje dordogne door Franse-Villa, Vakantie in de Dordogne, Vakantie Dordogne FVI, Vakantiehuisje Dordogne door FVI

FranceVilla

Vakantie

Adres

Opril Westwal 5
4461 CL GOES

Contact

Tel. 0113-582036
Website https://www.franse-villa.com/nl/vakantiehuis-dordogne

Gegevens aanpassen