Locatie op kaart niet juist?

Al sinds 2001 is Guda Boersen de vakbloemist en uitvaartbloemist van Heerhugowaard. Guda was de grondlegger van Groenbloem Decoraties een legende van Heerhugowaard en iedereen die Guda kent weet dat zij de beste vakbloemist is. En daarom is De Bloemen Flow haar ook zo ontzettend dankbaar. Wist u dat Guda al 25 jaar bloemist is en wij 22 september 2017 dit ook uitbundig gevierd hebben in de winkel. Voor specialisme en net dat stukje meer komt u naar ons! Ook is De Bloemen Flow de beste uitvaartbloemist van Heerhugowaard en omstreken.

Bloemen van De Bloemen Flow hebben de magische kracht om iemand net dat stukje gevoel te geven zodat u voelt en wéét dat u speciaal bent. Een boeket met prachtige kleuren en geuren prikkelen de omgeving; de geur die een bloem met zich meebrengt… haar prachtige uitstraling…bloemen maken mensen altijd gelukkig.

Bruidsboeket maakt de bruid! Ben je een bloemenfan of vind je het vooral leuk om het boeket over je schouder te gooien? Hoe dan ook, het bruidsboeket is een accessoire dat niet mag ontbreken op je bruiloft. En daar hoort natuurlijk je favoriete bloem in je bruidsboeket. Wij van De Bloemen Flow zijn prbruidsboeketofessionele bloemisten en helpen je graag om een mooi trouwboeket samen te stellen.

Bloemen in huis, zonder dat u zelf de deur uit hoeft? Dat kan: met ons bloemenabonnement haalt u een bijzondere sfeermaker in huis. De bloemen en materialen variëren steeds en sluiten aan bij het seizoen. Een bijpassende leenvaas maakt uw boeket compleet. U hoeft niets zelf te doen. Alleen genieten van het gemak en onze mooie bloemencreatie. De bloemen cadeau geven kan natuurlijk ook.
Een bloemenabonnement heeft u al vanaf € 15,00 U kunt kiezen uit de prijsklassen: € 15,- 20, € 25, € 30 etc.

Bloemenspeciaalzaak De Bloemen Flow in Heerhugowaard is de eerste gecertificeerde bloemist in de regio. Binnen één maand behaalden meesterbinders en bloemisten Guda Boersen eind december het certificaat van de Barometer Duurzame Bloemist.

rouwwerk Heerhugowaard bloemen Heerhugowaard uitvaartbloemist Heerhugowaard

De Bloemen Flow

Bloemen

Adres

Raadhuisplein 40 B
1701 EJ HEERHUGOWAARD

Contact

Tel. 072 5724414
E-mail info@debloemenflow.nl
Website www.debloemenflow.nl

Gegevens aanpassen