Locatie op kaart niet juist?

Bij Stichting Date heeft u uw eigen consulent in de buurt die u en uw wensen kent. U krijgt van uw consulent adviezen die op uw wensen zijn afgestemd. In combinatie met ons unieke partnerboek mag u helemaal zélf kiezen met wie u wél of niet in contact zou willen komen. Deze vorm van relatiebemiddeling onderscheidt zich heel duidelijk van alle andere relatiebureaus. Onze manier van daten is gegarandeerd 100% veilig en betrouwbaar.

Wij hebben al uw potentiële partners persoonlijk ontmoet en gesproken. In het belang van optimale relatiebemiddeling slaan wij deze informatie op. Deze kunt u vervolgens aantreffen in het partnerboek. Wij vinden het belangrijk dat alle informatie over een persoon waarheidsgetrouw is.

Stichting Date is ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen geluk kan creëren. Samen helpen we dat geluk graag een handje. Onze werkwijze is persoonlijk, betrouwbaar en doeltreffend. Zo ondersteunen wij meerdere kandidaten op het gebied van 50 plus dating.

Stap 1: Wat zijn uw verwachtingen?: Wij beginnen altijd met naar ú te luisteren. Wat vindt ú belangrijk? Wat verwacht u van uw ideale partner? Wat zijn uw dromen? Dit zijn slechts een paar vragen die uw persoonlijke consulent uitvoerig met u zal bespreken. Daar nemen we de tijd voor, zodat Stichting Date u op de juiste wijze kan begeleiden.

Stap 2: Het partnerboek: Het partnerboek, dat u met uw persoonlijke inlogcode via onze website kunt bekijken, óf op papier als u niet kunt internetten is een uitgebreide informatiebron. Neem daar gerust de tijd voor. U kunt zelf kiezen welke potentiële partners u 'raken'.

Stap 3: Contact met de partner: De beschrijvingen zijn anoniem en bij eventuele interesse krijgt u het telefoonnummer of e-mailadres via uw consulent, óf u kunt rechtstreeks berichten achterlaten en contacten leggen via het digitale boek, een veilige online date dus.

Al onze consulenten zijn vrouwen die u op vakkundige wijze kunnen begeleiden. Zij zijn verspreid over meerdere provincies in het land. Door jarenlange ervaring kunnen zij u op een doeltreffende manier ondersteunen. Onze consulenten zijn gespecialiseerd in relatiebemiddeling en het vinden van de juiste partner voor iedereen. Wilt u meer weten? Neem dan snel een kijkje op onze website!

Relatiebemiddeling, relatiebureau noord-brabant

Stichting Date

Consultancy

Adres

Kerkstraat 54
5469 BP ERP

Contact

Tel. 0413 216 152
E-mail info@stichtingdate.nl
Website https://www.stichtingdate.nl

Gegevens aanpassen