Locatie op kaart niet juist?

Geen mens is gelijk! Maar wij van keukenhuiz hebben wel allemaal een ding gemeen, namelijk een grote passie voor keukeninrichting. Onze keukens zijn nooit standaard en daarom altijd herkenbaar, omdat we vinden dat een nieuwe keuken iets bijzonders moet zijn en blijven.

Onontbeerlijk voor een verantwoorde keuze is het kunnen voelen en beleven van de door u gewenste keuken. Onze zeer royale, modern ingerichte en sfeervolle showroom biedt volop inspiratie en is van alle gemakken voorzien. Dit in combinatie met een op maat gesneden keukenadvies en ons driedimensionale tekenprogramma maakt het kopen van een keuken voor u tot een prettige ervaring. Natuurlijk kunt u ook op onze website de diverse keukenstijlen alvast op uw gemak bekijken.

Onze showroom van ruim 800m² is goed bereikbaar en gevestigd in een bekend Fries dorpsbeeld, er is ruime parkeergelegenheid voor de deur en ook uw kinderen zullen zich prima vermaken in onze speciaal ingerichte speelhoek!

Wij garanderen binnen ieder budget altijd een kwalitatief hoogwaardig product. KeukenHuiz biedt deze hoge kwaliteit met een lage drempel. De insteek van KeukenHuiz, is doelgericht, wij bewijzen dat hoogwaardige service hand in hand gaat, met een zeer scherpe netto-prijs. Hierbij hoort uiteraard ook volledig ontzorgen als het zover is. Maar ook een uitstekende nazorg tot ver na oplevering. Wij werken om die reden nauw samen met vaste monteurs en installateurs, maar u heeft altijd één vast aanspreekpunt. Ons onderscheid zit hem niet alleen in de mooie merken die wij verkopen, maar ons onderscheid zit vooral in ons zelf.

KeukenHuiz is uitstekend bereikbaar en heeft ruime parkeergelegenheid voor de deur. Kom gerust een keertje langs!

keuken, nieuwbouw

Keukenhuiz

Woning

Adres

Ferlinge Stasjonsstrjitte 77
9271 CC ZWAAGWESTEINDE

Contact

Tel. 0511 – 44 91 54
Website www.keukenhuiz.nl/

Gegevens aanpassen