Keukenrenovatie Nederland

Locatie op kaart niet juist?

Mensen verhuizen vaker dan voorheen en de keuken is belangrijker dan ooit, echter een nieuwe keuken kost heel veel geld. Dan is een keukenrenovatie een goed alternatief. Onze klanten komen erachter dat met simpele middelen een keuken zoveel aantrekkelijker en praktischer kan worden. Als keukens goed worden onderhouden en op het juiste moment worden gerenoveerd gaan ze jaren langer mee.

Tegen een scherpe prijs zorgt Keukenrenovatie Nederland ervoor dat uw keuken weer als nieuw wordt. Aan de hand van uw mail of telefoontje komt een van onze adviseurs geheel vrijblijvend bij u langs. Allereerst gaan we samen met u bekijken in welke staat elk onderdeel van de keuken verkeert. Zijn de scharnieren nog wel in goede staat, functioneert de oven nog goed, of zijn de tegels achter het fornuis nodig toe aan vervanging? Misschien is de afzuigkap sterk verouderd?

In feite is alles mogelijk! Een nieuw aanrechtblad van steen, top laminaat of RVS. Of misschien wilde u altijd al een inbouwoven? Wij maken het mogelijk voor een zeer scherpe prijs! Hieronder vindt u een lijst met producten die wij voor u kunnen renoveren:

Keukendeuren
Deurgrepen
Werkbladen Toplaminaat
Werkbladen graniet
Werkbladen RVS
Spoelbakken
Kranen
Inbouwapparatuur

Heeft u vragen over Keukenrenovatie Nederland of over onze mogelijkheden? Wilt u advies of een een prijsaanvraag doen? Vul dan vrijblijvend het contactformulier op onze website in. We zullen dan zo spoedig mogelijk antwoord geven of contact met u opnemen.

keuken, renoveren, keukenrenovatie, nieuwe keuken

Keukenrenovatie Nederland

Keuken

Adres

Poppeweg 6a
8924 AH LEEUWARDEN

Contact

Tel. 0612345678
E-mail keukenrenovatienl2@gmail.com
Website https://www.keukenrenovatienederland.nl/

Gegevens aanpassen