Tuinplantenwinkel

Locatie op kaart niet juist?

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan vaste planten, heesters, klimplanten, fruitbomen, (lei)bomen en nog veel meer. Naast planten en bomen houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Zo kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit met daarnaast een goede service .

Tuinplantenwinkel.nl staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en openheid. Dit is de basis van waaruit wij werken. Zowel op ons plantencentrum als online. Het sortiment dat we aanbieden bestaat op dit moment uit een 3200-tal soorten en is volgens een groot aantal criteria zorgvuldig geselecteerd. Het zijn bijvoorbeeld allemaal goede soorten die we u met een gerust gevoel kunnen adviseren en waar we als tuinplantenwinkel.nl volledig achter staan.

Wij werken met zijn allen hard aan maar één doel: U enthousiast maken. Want als u niet tevreden bent dan zijn wij dat ook niet. Planten bekijken op onze site moet een plezier zijn. Makkelijk en snel met af en toe een leuke tip. En als u besteld moeten de planten met zorg worden verpakt en behandeld. Planten hebben onze aandacht en wij willen dat u dat ook voelt. Dat doen we uiteraard samen, als één team. Dat is ons tuinplantenwinkel team!

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. We toetsen onszelf door middel van reviews die alleen u kunt geven. U vindt deze reviews overal terug op onze webwinkel. Als u ons iets wilt vragen staan wij altijd paraat. Of iets specifieker, van maandag tot en met zaterdag tussen 8:00 en 17:00 uur. U kunt ons ook direct een vraag stellen via onze webwinkel door onder op de oranje knop te drukken. Ook hier kunt u ons laten weten of het antwoord dat wij naar u verstuurden bevalt of juist niet. Zo houden wij ons scherp en alert!

tuinplanten, bomen, bloemen

Tuinplantenwinkel

Tuin

Adres

Sneidershoek 5
5511 KR KNEGSEL

Contact

Tel. 31 (0)497 - 33 78 81
Website https://www.tuinplantenwinkel.nl/

Gegevens aanpassen