Locatie op kaart niet juist?

Heiwo is dé grootste Nederlandse specialist in klantspecifieke carrosseriebouw van top kwaliteit. Bij het produceren van uw trailer, truckbak of aanhangwagen staan uw wensen en behoeften centraal. Onze adviseurs bespreken met u uw uitgangspunten om zo voor u de meest ideale configuratie samen te stellen. Of we nu spreken over transport van voedingsmiddelen, geconditioneerd transport of mega luchtvrachttransport, Heiwo is altijd in staat u het beste product te leveren.

Carrosseriefabriek Heiwo heeft als missie bouwen aan een gezamenlijke toekomst. We staan er voor zoveel mogelijk (potentiële) klanten te kunnen helpen met het adviseren en uiteindelijk ontwikkelen van de juiste carrosserie. We willen zowel onze markt als onze producten verbreden.

Carrosseriefabriek Heiwo heeft door constante kwaliteit en voortdurend innoveren de positie als dé specialist in carrosseriebouw bereikt. We willen uiteraard deze titel graag behouden. De grote uitdaging ligt in het verder ontwikkelen ten behoeve van de toenemende vragen en eisen van de transportsector. Wij willen onze bijdrage leveren aan deze kwalitatieve groei.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van de Heiwo MVO strategie en filosofie. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers streven we continu naar procesverbeteringen die kunnen leiden tot een lagere belasting voor het milieu.

Carrosseriefabriek Heiwo bv, Wolvega
Industrieweg 2
8471 AD WOLVEGA

Postbus adres
Postbus 2
8470 AA WOLVEGA

Bedrijfsinformatie
Tel: 0561-612844
Fax: 0561-613877
E-mail: info@heiwo.nl
E-mail: verkoop@heiwo.nl
KvK Leeuwarden: 01008270
BTW: NL803983918B01

vrachtwagen, bouw, reparatie, carrosserie, vervoer

Heiwo

Transport

Adres

Industrieweg 2
8471 AD WOLVEGA

Contact

Tel. 0561 612844
Website www.heiwo.nl

Gegevens aanpassen