Watch Projectbeheer

Locatie op kaart niet juist?

WATCH Projectbeheer is een compleet, flexibel en veilig online systeem voor projectbeheer. De applicatie ondersteunt uw hele bedrijfsproces: van het maken van een offerte, plannen van het project, urenregistratie tot en met facturatie, relatiebeheer en klantsupport. Als u WATCH gebruikt, hoeft u uw bedrijfsproces niet aan te passen. Het pakket kan praktisch altijd zo ingericht worden dat het zich aanpast aan uw proces. WATCH helpt u graag bij deze eerste inrichting. Heeft u hierna nog wensen, dan is ook maatwerk een betaalbare en snel te realiseren optie.

Van offerte, uren schrijven tot en met facturering en support, WATCH ondersteunt uw gehele proces door de modulaire opbouw. Informatie uit de ene module neemt u eenvoudig over in de andere. Dat scheelt u niet alleen tijd, het voorkomt ook fouten! WATCH maakt projectbeheer zorgeloos.

Hoe u uw projecten ook heeft ingericht, u kunt ze beheren in WATCH. En komt u er niet uit, dan helpen wij u graag.

U wilt dat uw online informatie veilig is. Bij WATCH kunt u daarop vertrouwen. Het systeem maakt uiteraard gebruik van een veilige verbinding en uw informatie wordt uitsluitend in Nederland opgeslagen. Daarvan maken we bovendien iedere dag een back-up. Het zijn uw projecten. Bij WATCH houden we dat zo.

Projectmanagement urenregistratie facturatie tijdschrijven

Watch Projectbeheer

Beheer

Adres

Centaurstraat 21
9742 P GRONINGEN

Contact

Tel. 050- 577 95 21
Website https://www.watch-projectbeheer.nl/

Gegevens aanpassen