Locatie op kaart niet juist?

Portofoons hebben vele voordelen ten opzichte van normale mobiele telefoons. Je kunt er misschien niet met iedereen mee bellen, maar je kan wel beter communiceren met je eigen netwerk. Een portofoon heeft namelijk geen last van storing en werkt ook gewoon als het telefoonnetwerk uitvalt.

PortofoonWEB is uw professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden u een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen u daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer u een portofoon nodig heeft, dan kunnen wij u altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij uw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen.

In onze webshop bieden wij een ruim assortiment aan van meer dan 1000 producten op het gebied van portofoons, scanners, marifoons, mobilofoons, antennes, transceivers, accessoires en nog veel meer. Op werkdagen voor 17:00 besteld is de volgende dag in huis, binnen de gehele Benelux en Duitsland!

Heeft u vragen of suggesties neem dan contact met ons op.

Portofoon, communicatie, telefoon

Portofoonweb

Webshop

Adres

De Hemmen 88
9206 AG DRACHTEN

Contact

Tel. 0612345678
Website https://www.portofoonweb.nl/

Gegevens aanpassen