Locatie op kaart niet juist?

Ben jij op zoek naar een online shop waar je eenvoudig metaal kunt kopen? Dan raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Metaalshopper.nl. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal verschillende producten staan, waarbij jij er op kunt rekenen dat deze producten van de hoogste kwaliteit materiaal gemaakt zijn. Als metaalwinkel weten we dat het belangrijk is dat bij onze producten de kwaliteit bovenaan staat. Als producten van metaal niet perfect zijn bewerkt, dan kan hier eenvoudig schade aan ontstaan. Dit zou dan eventueel zelfs voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen.

Metaalshopper.nl is een onderdeel van Gebr. Nijssen, een gerenommeerd familiebedrijf met 70 jaar ervaring in de metaal- en ook kunststofindustrie. Metaalshopper.nl is een zeer gemakkelijke manier om metalen onderdelen en kant-en-klare producten te bestellen. Ben je al langer op zoek naar een onderdeel met specifieke maten? Hier vind je ze in verschillende maten en materialen. Alles wordt op maat gemaakt, netjes afgewerkt en goed verpakt afgeleverd. Wij leveren uitsluitend de producten die wij op de webshop verkopen. Wij kunnen voor u helaas geen afwijkende producten produceren.

Metaal Shopper is blij met u als vaste klant en daarom willen wij u graag belonen. Bij iedere order die u plaatst ontvangt u daarom automatisch gratis spaarpunten.
Deze punten kunt u direct bij uw volgende bestelling weer inleveren in uw winkelmand voor korting op uw order.

Hoe werkt ons gratis spaarsysteem?

Bij elke € 100,00 die u bij ons besteedt, ontvangt u 5 spaarpunten. Deze punten worden opgeslagen in uw account.
Bij een volgende order kunt u gelijk deze punten inwisselen voor een percentage korting op uw order. Zo belonen wij u wanneer u vaker bij ons een aankoop doet. Lekker voordelig dus!

Metaal, metalen buizen, metalen kokers, metalen platen

Metaalshopper.nl

Groothandel

Adres

Dillenburgstraat 41
5652 AM EINDHOVEN

Contact

Tel. 085 9021000
Website https://www.metaalshopper.nl/

Gegevens aanpassen