Locatie op kaart niet juist?

Als u ThePhoneLab aan de Grote Houtstraat in Haarlem bezoekt, dan kunt u er natuurlijk voor kiezen te wachten op uw reparatie onder het genot van een heerlijk bakje koffie. Maar u kunt er ook voor kiezen om het centrum van Haarlem te gaan verkennen!

Terwijl uw iPhone, iPad, Samsung, smartphone of tablet tegen een scherpe prijs wordt gerepareerd met originele onderdelen, kunt de binnenstad van Haarlem gaan ontdekken. Er is namelijk genoeg te doen in Haarlem!

"ThePhoneLab zal binnen enkele jaren een landelijk begrip zijn"
Met deze visie zijn wij de markt gaan veroveren: "Open, eerlijk en topkwaliteit, tegen een scherpe prijs". Onze prijzen houden wij zo laag mogelijk en alle onderdelen zijn origineel of van de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast laten wij klanten altijd eerlijk weten wat er aan de hand is, wordt er alleen vervangen wat afgesproken is en geven wij 3 maanden garantie op de reparatie.

Reparatie nodig? Binnen één uur bent u weer online!
Anno 2018 zijn we allemaal drukker dan ooit. Dat betekent geen tijd om de deur uit te gaan. Gelukkig hebben wij die tijd wel! Tot aan uw bureau komen we zelfs jouw smartphone of tablet ophalen en binnen één uur weer terugbrengen. Al zit uw bedrijf in Noord, Oost, Zuid of West, bij ThePhoneLab vinden we het allemaal best! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Reparatie, telefoon, iphone, huawei, utrecht, haarlem, amsteradm

The Phonelab

Reparatie

Adres

Grote Houtstraat 162
2011 SZ HAARLEM

Contact

Tel. 0237370385
E-mail [email protected]
Website https://thephonelab.nl/locaties/haarlem/grote-houtstraat/

Gegevens aanpassen