Locatie op kaart niet juist?

Staal Outdoor heeft een groot assortiment luchtdrukwapens (luchtbuksen), antieke vuurwapens, gedeactiveerde vuurwapens, kruisbogen, handbogen, blanke wapens en nog veel meer! Ons team bestaat uit gediplomeerd en deskundig personeel met veel ervaring op het gebied van wapens en schietsport.
Bekijk gerust ons assortiment en aarzel niet om contact met ons op te nemen.

STAAL Outdoor is dé specialist op het gebied van luchtdrukwapens. Met name wanneer het gaat over buksen en alle accessoires die daarbij horen, beschikken wij over vele jaren ervaring en veelzijdige kennis. Dankzij een passie voor het vak en de schietsport, kunnen wij net dat stukje extra leveren waar u als liefhebber naar op zoek bent. Een nieuwe luchtbuks kopen? Een oude buks laten repareren? Een antiek vuurwapen om uw collectie compleet te maken? Het kan allemaal bij STAAL Outdoor, het familiebedrijf met ervaring en kennis van de sport.

Alle producten, van wapens tot kogeltjes, zijn bij ons legaal verkrijgbaar zonder dat u een vergunning nodig heeft. Wel moet u minimaal 18 jaar zijn en dat kunnen aantonen bij uw aankoop. Wij zijn een volledig erkende wapenhandel, waar enkel gediplomeerd personeel werkt. Door eigen ervaringen kan iedereen binnen STAAL Outdoor u voorzien van het juiste advies voor het wapen dat u zoekt, of dat nu een buks is, een boog of een mes.

Neem contact met ons op via e-mail, het contactformulier, WhatsApp of bel naar klantenservice. We staan u graag te woord.

Bereikbaarheid Klantenservice: 09.00-21.00
Telefoonnummer klantenservice: 0628154834 / +31628154834

E-mail: info@staaloutdoor.nl

WhatsApp Klantenservice: 0628154834 / +31628154834

Wapens

Staal outdoor

Verkoop

Adres

Leuringslaan, 59
9351 NT LEEK

Contact

Tel. 0628154834
E-mail info@staaloutdoor.nl
Website https://www.staaloutdoor.nl/

Gegevens aanpassen